UVIJEK SENZUALNA

FOTO: 'IDEALNOM MUŠKARCU NAJLJEPŠA SAM OVAKO' Nives objavila fotku u ležernom izdanju i opet izazvala uzdahe: 'Kako god okreneš, iz kojeg god kuta...'

 
 Instagram

Nives Celzijus nedavno je dobila prvu ulogu u dramskoj seriji. Na snimanju nove sapunice Nove TV ‘Čista ljubav’ Nives se sjajno zabavlja i o tome konstantno obavještava obožavatelje na Instagramu. No, osim toga u posljednje vrijeme često privlači pažnju prirodnim izdanjima.

Na jednoj od posljednjih fotografija ima malo šminke i uskočila je u trenirku, a usto je napisala: ‘Idealnom muškarcu, najljepša sam ovako!’

Naravno, prijatelji i obožavatelji su je odmah ‘utješili’ u komentarima. ‘Najljepša si’, ‘Ako je ne voliš u trenerci i raščupanu, onda je majstore ne zaslužuješ’, ‘Za svakog normalnog predivna’, ‘Ti si prelijepa u svim izdanjima’, ‘Kako god okreneš, pogledaš, iz bilo kojeg kuta, lijepa si’, napisali su joj između ostalog.

Idealnom muškarcu, najljepša sam ovako

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Dva dana ranije Nives je nasmijala pratitelje na Instagramu fotografijom na kojoj grije stražnjicu na snimanju sapunice.

Grijanje guze... #cistaljubav #novatv #snimanje

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:16