NOVA I DRUGAČIJA

FOTO: KĆI VITEZA REINERA UTEGNULA SE ZA KAVU NA SUNCU Svi hvale novu Marijinu liniju u pripijenoj haljini, ali što će joj najlonke?

 
 Instagram

Prošle je subote Maria Reiner s obitelji stigla u Split kako bi prisustvovala vjenčanju svoje rođakinje, a čini se da je boravak odlučila produžiti.

Kći viteza Reinera nije krila oduševljenje gradom pod Marjanom, suncem i plažama, a njeni su Instagram profili osvježeni novim fotografijama. Maria, naime, pažljivo vodi računa o oba profila na ovoj društvenoj mreži, pa nas je u skladu s tim počastila i s dvije fotografije.

Na prvoj pozira na klupi ispred hotela 'Park' gdje se smjestila s obitelji. Na istome mjestu održalo se i vjenčanje koje je razlog posjete, a uređenje je potpuno 'kupilo' Mariju koja je oduševljenje iskazala na Instagramu, piše Slobodna Dalmacija.

Na drugoj fotografiji 'otkrila' je i gdje ispija kave dok boravi u Splitu. Kafić Perivoj jako je se dojmio, pa je selfie s rodicom podijelila s pratiteljima.

Forget all the reasons why it won't work and belive the one reason why it will! #love #message

A post shared by Maria Reiner2 (@piccola.diavoletta) on

‘Opa, Mare’, komentirali su pratitelji njen sve bolji izgled. Utegnula se i prešminkala, ali u zadnje vrijeme djeluje prilično decentno i damski. U modroj haljini i bež salonkama pokazala je da ima stila, pa iako ju je 'outfit' možda malo postarao, mnogi su primijetili i tanju figuru. Sliku možda malo kvare najlonke koje bodu oči kombinirane uz haljinu bez rukava i jako sunce.

How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard... #cousinslove #truefriends #family

A post shared by Maria Reiner (@mariareiner) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:06