POTVRDA LJUBAVI?

FOTO: KONAČNO PRVA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA NIVES ČANOVIĆ I GORANA IVANIŠEVIĆA Voditeljica i tenisač ni krivi ni dužni završili na Instagramu

 Instagram

Premda se već mjesecima šuška da su u vezi, Nives Čanović i Goran Ivanišević to vrlo uspješno skrivaju, bježe od fotoaparata i ne dozvoljavaju si greške po tom pitanju. No, čini se da je i tome došao kraj jer iako i dalje Nives i Goran nisu ni slova napisali ili rekli o toj temi, konačno su osvanuli na zajedničkoj fotografiji.

Nives Čanović, diplomirana ekonomistica, glumica i radijska voditeljica, trenutno boravi u Miamiju na Floridi gdje se igra ATP Miami i gdje Goran Ivanišević trenira češkog tenisača Tomáša Berdycha.

Njihovu zajedničku fotografiju na kojoj Goran Nives nježno drži za ramena objavila je supruga češkog tenisača Ester Berdych, a nalaze se u društvu ostatka tima koji vodi Berdycha.

TB Team @tomasberdych @zule_as @ivan_golubicek @nivessimpson #goran

A post shared by Ester Berdych Satorova (@esterberdychsatorova) on

Goran i Nives navodno su se zaljubili prošle jeseni, a ovu su godinu dočekali u egzotičnoj Dohi. Odala ih je upravo jedna fotografija s tog putovanja - Nives koja uživa na pješčanoj plaži, no u kutu slike vidi se i Goranova glava.

Stooo vise smijeha i osmijeha zelim vam u Novoj #lastdayof2016 #justsmile #happynewyear #2017hitme

A post shared by Nives_Canovic (@nivessimpson) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:02