ZDRPI I BRIŠI

FOTO: MOJ JE, MOJ I NIČIJI! Kojem je to novopečenom oskarovcu nekad najuspješnija hrvatska tenisačica uspjela barem nakratko ukrasti zlatni kipić?

 INSTAGRAM

Da dobre veze zlata vrijede zna i Iva Majoli, koja je u Los Angelesu, poslije dodjele filmskih nagrada Oscar, tulumarila s holivudskim zvijezdama na zabavi koju je organizirao Elton John.

Britanski pjevač već je 24 godine domaćin tuluma na kojemu se, između ostaloga, prikuplja novac za fondaciju koja se brine za oboljele od AIDS-a.

Prema Ivinoj objavi na Instagramu, čini se da je nekad najuspješnija hrvatska tenisačica pozivnicu za gala večeru dobila od izraelskog biznismena i filmskog producenta Arnona Milchana, koji je u braku s njezinom prijateljicom, bivšom južnoafričkom tenisačicom Amandom Coetzer.

Milchan je najpoznatiji kao koproducent holivudskog hita 'Zgodna žena' s Richardom Gereom i Julijom Roberts iz 1990. godine.

Majoli je u Los Angelesu upoznala i novopečenog oskarovca Caseya Afflecka, koji je u nedjelju na prestižnoj dodjeli pobijedio u kategoriji za najbolju glavnu mušku ulogu.

Dok je junak filma 'Manchester pokraj mora' pozirao s našom bivšom sportašicom, ona je odlučno prisvojila kipić i u šali ispod fotografije napisala: 'I Oscar dobiva... Casey Affleck... Ma neeeeee, moj je!'.

INSTAGRAM

INSTAGRAM

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:14