'SCORE'

FOTO: NEVIĐENA GUŽVA U CENTRU ZAGREBA Rozga, Ivo Josipović, Tonči Huljić, Nina Badrić, Ćiro... Svi su pohrlili na promociju novog albuma 2Cellos

 Sandra Šimunović / CROPIX

Promocija novog albuma 2Cellosa 'Score' održana je u utorak navečer u zagrebačkom Johannu Francku. Promociji su prisustvovali mnogi glazbenici, obitelj i prijatelji Stjepana Hausera i Luke Šulića.

Među ostalima, pojavili su se bivši predsjednik Republike Ivo Josipović, skladatelj Tonči Huljić, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, pjevačica Nina Badrić, nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević...

2Cellos su, inače, svoju svjetsku turneju započeli nedavnim koncertom u beogradskoj Areni, a na njihovom najnovijem albumu nalaze se obrade skladbi iz nekih od najpoznatijih filmskih hitova.

- Ovo je nešto drukčije od 2Cellosa. Jedan romantičan zvuk, intiman. Ovo su prekrasne obrade bezvremenskih hitova koje na violončelu zvuče još romantičnije nego u orginalu, izjavio je Stjepan Hauser za Dnevnik.hr, koji doznaje da će se Luka Šulić uskoro vjenčati sa svojom partnericom Tamarom Zagoranski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 21:04