OBJASNILA STVARI

FOTO: NJEZINA GUZA OPET JE KRIVO SHVAĆENA Što je to naljutilo našu jedinu plus size manekenku? 'Žene bome nisu toliko 'lake' kako ih se predstavlja'

 INSTAGRAM

Seksepil nisu samo obline, nego stanje uma i duše, ovako je Lucija Lugomer opisala najnoviju provokativnu fotografiju koju je objavila na Instagramu. Na njoj pozira u rublju i najlonkama, a s guzom u prvome planu mnoge je podsjetila na legendarni selfie američke starlete Kim Kardashian, koji je svojedobno 'srušio' internet.

I dok su obožavatelji oduševljeni, Zagrepčanku su iz takta izbacili neki medijski natpisi prema kojima bi se moglo zaključiti da brineta privlači pozornost na sebe iz potpuno krivih razloga.

- 'Skinula se u gaćice', 'Pokazala guzu'... Degutantno i tako prokleto istrošeno. Svi moji postovi napravljeni su s puno pažnje, koncentracije i iskrenosti, a na kraju ispada kako je to glupo i dosadno. Kada plus size žena pokaže malo kože, to odjekuje totalno krivim tonom. Ne, nije fora! Ne, nije zanimljivo! Ne, ne šaljete dobru poruku! Ne moram baš uvijek biti u haljinicama. Želim dati do znanja da u meni živi više karaktera koje ionako i sama proučavam - ako uspije, super, ako ne, sutra je novi dan - objasnila je Lucija na društvenoj mreži.

I love this Pic soo much. |Sjecam se kada je slikana. Sjecam se Lucije 'tada'. Sjecam se ovog osjecaja kada sam zatvorila oci i u meni je otkucaj srca bio jaci no ikada. Sjecam se trzaja. Sjecam se ljubavi i zahvale.| - Sjecam se jer je bio tako blizu a sada tako daleko. Zelim uzeti trenutak i zahvaliti SVIMA koji su uz mene od samoga pocetka pa i naravno onima koji su i nesto kasnije dosli u obitelj koju sam osnovala - 'Ljubav dolazi iz unutra'. - Lezim u krevetu i raspravljam tako o danasnjima naslovima medija 'Skinula se u gacice' - 'Pokazala guzu' i sl...degutantno i tako prokleto ISTROSENO! Svi moji postovi napravljeni su s puno paznje, koncentracije i iskrenosti a na kraju ispada kako je to glupo i dosadno ALI - kada PlusSize zena pokaze malo svoje koze naglasak odjekuje totalno KRIVIM tonom! Ne, nije fora! Ne, nije zanimljivo! Ne, ne saljete dobru poruku!! Moj plan je kako raste i moja karijera, pokazati da ja takodjer NE moram bas uvijek biti u haljinicama i sosicima vec dati do znanja da u meni zivi par karaktera koje ionako i sama proucavam - ako uspije - SUPER - ako ne - sutra je novi dan ❤ •NISAM duzna pravdati se nikome na ovome svijetu vise ali ovo je frcalo iz mene nakon sto sam vidjela danasnje naslove. Vjerujte mi - zivot nije bas toliko jednostavan a bome niti zene toliko 'lake' kako ih neki predstavljaju! U OVOM SRCU ZIVI PUNO VISE OD TOGA!!! •Ponajvise HVALA onima koji razumiju pravu BIT i pravu poruku koju saljem.❤ - Bez smajlica... ali s velikom ljubavlju, Lucija. - #style #girl #zagreb #croatia #lucijalugomer #modelo #beautiful #beautycomesfromwithin #instastyle #styling #fashionable #curvy #curves #photoshooting #ashleygraham #chill #face #modellife #curvymodel #fashionblogger #fullfigured #plussizemodel #photoshoot #balkan #celebratemysize #potd #vibe

A post shared by Lucija Lugomer (@lusiluer_plussizemodel) on

Na kraju je dodala kako nije dužna nikome se pravdati, ali dosta joj je da se žene predstavljaju kao 'lake' jer one to, zaključila je Lugomer, nipošto nisu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:03