ISKRENE EMOCIJE

FOTO: OBJAVA TAJČINOG SINA LOMI SRCE Evo kako je 12-godišnji dječak pozdravio voljenog tatu koji je izgubio bitku s bolešću

 
 FACEBOOK

Neopisivo su ovo teški dani za obitelj hrvatske pjevačice Tatjane Matejaš Cameron, proslavljene kao Tajči, čiji je suprug Matthew u 47. godini izgubio bitku sa zloćudnom bolešću, nepušačkim karcinomom pluća.

Bolest je rapidno napredovala, a Matthew Cameron je trpio strašne bolove. Njegova voljena supruga, kao i djeca, uz njega su bili u svakom trenuitku, pomagali, olakšavali, pozivali prijatelje da mole s njima, piše Slobodna Dalmacija.

'Nikada nisam srela anđela sve dok nisam upoznala Matthewa', izjavila je jednom Tajči.

Sad je njihov 12-godišnji sin, Blais Ludwig, dirnuo obitelj, prijatelje i pratitelje na društvenim mrežama objavom crteža kojeg je napravio za tatu.

We’ll never forget you and I’ll always love you #cancerfreakingsucks

A post shared by BlaisLudwig (@blaisludwig) on

Nacrtao je, naime, datum i sat tatine smrti, te znak Kapetana Amerike, kako ga je nazivao tijekom njegove mukotrpne borbe za život.

Emotivnu posvetu objavila je i Tajči na Facebooku. Uz pjesmu benda The Airborne Toxic Event, 'All At Once', napisala je: 'Obožavao je ovu pjesmu... Volio je sve stvarno, sirovo i transparentno. Nikad se nije htio skrivati iza društvenih normi ili očekivanja drugih ljudi. Pojačajte muziku, zaplašite i slavite iskrenost... (Matthew, hvala ti za to).'

You can tell we're related #hairdye

A post shared by BlaisLudwig (@blaisludwig) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:58