LIJEPA I USPJEŠNA

FOTO: SEKSIPILNA FANI NI U MADRIDU NIJE USAMLJENA U posjet joj je došao najdraži muškarac, koji je i snimio ovu izazovnu fotografiju

 
 Screenshot/Instagram

Manekenka i voditeljica Fani Stipković prije nekoliko godinanapravila je životni zaokret, i odselila u Madrid. I ondje se nastavila baviti sličnim poslom, i toliko joj dobro ide, da ne planira skori povratak u domovinu.

Kada se izvuče iz poslovnih obaveza, i spoji nekoliko slobodnih dana, dođe do svoje Korčule, gdje vrijeme najradije provodi sa svojom obitelji. No, kako se to događa dosta rijetko, njen se otac uputio do Madrida, kako bi posjetio svoju mezimicu.

Fani još uvijek izgleda sjajno, ako ne i bolje nego prije, i gdje god da se pojavi, izgledom plijeni pozornost.

Kako i ne bi, kada je pored krasote, krase i ovako izazovni odjevni komadi, od kojih neodustaje čak niti kada gradom krene u šetnju s tatom. No, kako su nastupili hladniji dani, a njeno grlo joj je kao voditeljici iznimno bitno, odlučila ga je zaštititi toplim šalom.

Tata je i snimio ovu predivnu fotku svoje kćeri, koju je Fani odlučila podijeliti s pratiteljima na Instagramu. Uslijedila je gomila komplimenata, kojima se i mi pridružujemo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:17