POGODAK ILI PROMAŠAJ?

FOTO: SEVERINA OPUSTOŠILA SUPRUGOV ORMAR Od svih mogućih odjevnih kombinacija nikada nećete pogoditi što je pjevačica ukrala svome Igoru...

 INSTAGRAM

Klasična muška košulja modni je imperativ koji svaka žena mora imati u svome ormaru, barem tako tvrde stilisti.

Ali kad je Severina u pitanju, ona sama postavlja nova modna pravila, a tek ćemo vidjeti hoće li žene u regiji mahom kopirati i ovaj njezin odabir.

Splitska pjevačica na Instagramu je opet objavila fotografiju u neobičnom zimskom izdanju. I dok većina zazire od tog odjevnog predmeta, na račun kojeg se godinama smišljaju različiti vicevi, ona ga ponosno nosi, a posudila ga je, ni manje ni više, nego od supruga Igora Kojića.

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

'Njegove čarape', napisala je Severina ispod fotografije, na kojoj pozira u bijelim čarapama, koje je skombinirala s crvenim sandalama.

Obožavateljice su joj uzvratile komplimentima da je unikatna, kao i uvijek, te da joj sve što odjene odlično stoji, a neke su se čak i našalile na račun svojih muževa.

'To mora da je ljubav... Znači, može se i tako... Ja kad nađem Igorove (i moj se zove Igor) čarape gdje im nije mjesto, spremim mu ih lijepo na jastuk. Ali ti ih vjerojatno nisi našla negdje smotane na podu. To su te prednosti kad si Severina - štikla na čarapu i baš te briga. Vauuu', napisala joj je jedna korisnica društvene mreže.

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Što god mi mislili o ovome trendu, isti je svojedobno bio i zaštitni znak legendarnom pjevaču Michaelu Jacksonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:46