BOŽIĆNO IZNENAĐENJE

FOTO: ULOGA DJEDA BOŽIĆNJAKA ODLIČNO MU PRISTAJE Pogledajte čime je to Oliver Dragojević izmamio suze radosnice na licima slučajnih prolaznika

 Petar Santini

Blagdansko raspoloženje, ugodno druženje i čista radost vladali su u City Centeru One na božićnoj Žutoj srijedi.

Uz izvrsne popuste koje su posjetitelji iskoristili kako bi obavili zimski shopping, kupili poklone za obitelj i prijatelje te pripremili sve za blagdanski stol, posjetitelje City Centera One West čekalo je posebno iznenađenje.

Oliver Dragojević pridružio se shoppingu slučajno odabranih posjetitelja te im ove blagdane učinio nezaboravnima!

Uz pomoć simpatičnog Borisa Mirkovića, Oliver i City Center One platili su sve što su odabrani kupci u trgovinama Swarovski, Baby Center, Interspar, L'occitane, Watch centar, Timberland i drugima odabrali!

Od tenisica, preko namirnica za blagdanski objed do igračaka koje će razveseliti najmlađe i prekrasnih kristalnih naušnica - vrećice posjetitelja su napunjene, a njihovi osmjesi govorili su više od riječi.

Posebno oduševljenje i pokoju suzu radosnicu Oliver je izazvao kada je posjetitelje dodatno iznenadio ulaznicama za svoj slavljenički koncert OLIVERovih 70 koji će se održati u ožujku sljedeće godine.

Brojni su iskoristili priliku te zaigrali veliku SMS nagradnu igru 'City Center one vas vodi', u kojoj omiljeni shopping centar daruje 400 najsretnijih s dvije ulaznice za ovaj koncertni spektakl.

Uz Olivera, izvrstan shopping uz popuste te puno dobrog blagdanskog raspoloženja, posjetitelji City Centera One pripremili su se za omiljeni dio godine - nezaboravne božićne blagdane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:54