SEKSI ENA

FOTO, VIDEO: 'GOVORE MI DA SAM ODVRATNA' Playboyeva zečica: Živimo u sredini u kojoj vlada mišljenje: 'Što se pokazuješ ako ne misliš dati?'

 Instagram

Ako vam je do sada promaknula osebujna Primoštenka umjetničkog imena Ena Friedrich, Playboyeva zečica s diplomom iz povijesti umjetnosti koja se bavi umjetničkom erotskom fotografijom, vrijeme je da je upoznate!

Pravim imenom Ena Čobanov, ova seksi dama iskoristila je prvu priliku da se okuša pred objektivom u golišavom izdanju za hrvatsko izdanje časopisa Playboy. Od tada iza sebe ima nekoliko profesionalnih erotskih snimanja, a iznimno je popularna na društvenim mrežama, piše Slobodna Dalmacija.

Budući da je na Facebooku prati pet tisuća, a na Instagramu gotovo 60 tisuća fanova, odlučila je u YouTube videu odgovoriti na neka pitanja koja često dobiva.

Fanove je tako između ostalog zanimalo kako se nosi s grubim komentarima na društvenim mrežama koje je nemoguće zaobići.

- Komentara imam svakakvih. Govore mi da sam ružna, glupa, razmažena, odvratna, da imam predebela bedra, da mi je nos prevelik, da sam prljava ku**a, srame li me se roditelji... I kako se nosim s takvim komentarima? Nisam osjetljiva, nije me briga. Ljude koji vrijeđaju mene, moju obitelji i prijatelje, jednostavno blokiram – kaže Ena između ostalog u svom video blogu.

Na pitanja o seksu ipak je odbila odgovarati, ali je zato fanovima otkrila spava li bez ičeg na sebi i koja joj je veličina grudi.

- Ne spavam gola, ostavim gaćice. A veličina grudi mi je dobra četvorka – priznala je zgodna Ena.

Nastavila je odgovarati na pitanja koliko ima tetovaža, koje su joj omiljene TV serije, omiljene muške i ženske zvijezde, pati li od anksioznosti te zašto ne ide na kavu sa strancima.

O hrvatskom mentalitetu te načinu na koji se gleda na njeno zanimanje, svojedobno je u razgovor za Šibenik IN komentirala:

- Nažalost živimo u sredini u kojoj vlada mišljenje: 'Što se pokazuješ ako ne misliš dati?' Jednostavno nekima nedostaje kapaciteta da se pojmi stav drugačiji od njihovog. Uvijek se trudim što bezbolnije ih odbiti. Nikad ne znaš s kim imaš posla. Samo mi fali još neki umobolnik da me stavi na zub – zaključila je Ena.

Sve ostalo što vas zanima o lijepoj Primoštenki saznajte u videu, a kako se snašla u erotskom poziranju, provjerite na fotografijama, kao i u videu sa službenog snimanja za Playboy prošle godine, piše Slobodna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:56