'LJETO JE MOJE VRIJEME'

FOTO: VIKTORIJA RAĐA OBJAVILA FOTOGRAFIJU PA ZARADILA PRIJETNJE Dvornikova kaže da će je blokirati na Instagramu samo zbog jednog razloga

 
 Viktorija Rađa / INSTAGRAM

Viktorija Rađa ljeto provodi s obitelji na Visu, a sudeći prema fotografijama koje objavljuje na svome Instagramu, atmosfera je uistinu idilična, piše Slobodna Dalmacija. Ona i Dino djeluju zaljubljeni kao i prvoga dana, a s njima ljetuju i njihova dva sina, 14-godišnji Roko i devetogodišnji Niko, kao i Duje, kojega je Dino dobio u braku sa bivšom suprugom Željanom.

Ovih će dana bračni par Rađa proslaviti 16 godina braka, a ako je suditi prema intinim fotografijama, kemija između njih još je uvijek snažna.

Ljeto je stvaarno "my time" #sun #summer #beach #summertime ☀

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

"Ljeto je moje vrijeme", napisala je Viktorija uz objavu "morskog selfija", a da je stvarno tako pokazala je i objavom sljedeće fotografije. Na njoj pozira u bikiniju pod tušem, a njeni pratitelji su naprosto oduševljeni.

#summer #showertime #moschinoswim

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

"Oči su mi ispale!"

"Najljepše tijelo u Hrvata, ti si top Hrvatica!"

"Najlipša Splićanka", komentari su kojima su pratitelji počastili Viktoriju.

Da je Rađa zaista u top formi jasno je, a i na pragu četrdesete može se pohvaliti zanosnom figurom. Njena pratiteljica i prijateljica stoga joj je 'zaprijetila' da će ju blokirati na Instagramu. Fotografkinja Sonja Dvornik, naime, šaljivim je komentarom poručila koliko su joj Viktorijine obline ponekad previše 'vruće'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:13