NOVA LJUBAV

FOTO: ZALJUBLJENI PAR VIŠE NE SKRIVA ROMANSU Jedan od naših najperspektivnijih nogometaša u vezi je s 5 godina starijom atraktivnom pravnicom

 
 Instagram

Ovo ljeto izrodilo je novu romansu u sportskim krugovima. Mladi perspektivni nogometaš Duje Ćaleta-Car, 20-godišnji stasiti branič austrijskog kluba Red Bull Salzburg, u vezi je s novom djevojkom, vrlo atraktivnom Dubrovčankom Adrianom Đurđević.

Tu 25-godišnjakinju, koja je na proljeće diplomirala pravo u Splitu, mnogi će i po izgledu i po stilu usporediti sa suprugom Matea Kovačića Izabel, a prije je bila u vezi s vaterpolistom Juga Markom Ivankovićem.

Da je nova ljubav u pitanju ni Adriana ni Duje ne skrivaju od javnosti jer su na svojim profilima na društvenim mrežama objavili niz zajedničkih fotografija od Salzburga do Konjica, gdje je par s društvom bio na raftingu.

Ćaleti, inače, nogometni znalci prognoziraju blistavu sportsku karijeru. Mladi je Šibenčanin još sa 17 godina prešao u redove austrijskog prvoligaša, član je i mlade hrvatske reprezentacije U-21, a našao se i na širem popisu Ante Čačića, pa bez obzira na to što još nije zaigrao za Vatrene, može se očekivati da će im se uskoro aktivno pridružiti.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 11:31