U STUDIJU VESELO I RASPJEVANO

GORAN NAVOJEC SA SVOJIM TIMOM ODNIO POBJEDU U EMISIJI 'VOLIM HRVATSKU' Presudila je eksplozija poklon bombe u rukama Martine Validžić

 
Goran Navojec, Adrijana Baković, Ivana Marić, Ranko Zidarić
 HRT

U sedmome ovosezonskom izdanju popularne HRT-ove zabavne emisije Volim Hrvatsku prikazanome večeras na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) pobjedu je odnio Goran Navojec sa svojom ekipom: pjevačicama Adrijanom Baković i Ivanom Marić te glumcem Rankom Zidarićem.

Bojanova ekipa – pjevačica Jelena Žnidarić Zsa-Zsa, voditeljica Martina Validžić i glumac Janko Rakoš – hrabro su se borili do kraja, ali nisu imali sreće.

HRT

HRT
Mirko Fodor

HRT
Janko Rakoš, Martina Validžić, Jelena Žnidarić Zsa-Zsa i Bojan Navojec

HRT
Bojan Navojec i njegova ekipa

Tim Bojana Navojca pokazao je sjajno znanje i brzinu u igri TV i film, a obje su ekipe bile odlične u pogađanju imena poznatih sunarodnjaka. Poklon-bomba eksplodirala je u rukama Martine Validžić što je Goranovoj ekipi donijelo čak 25 bodova. U studiju je bilo veselo i raspjevano. Plesalo se uz hitove Ti me izluđuješ, Moja voda, Samo simpatija, Ludo zaljubljen, Marina i brojne druge.

Braća Navojec, Mirko Fodor i njihovi suigrači gledatelje Hrvatske radiotelevizije očekuju i iduće nedjelje u novoj emisiji Volim Hrvatsku koja se prikazuje na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) s početkom u 17.35.

Snimku večerašnje emisije moguće je pogledati s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:18