IMA I RADNO VRIJEME

HRVATSKI STILIST SA 46 GODINA PRONAŠAO POSAO 'Plaću sam potrošio na sjajnu odjeću iz naših kolekcija'

 Marko Todorov / CROPIX

Neven Ciganović je kao stilist radio s brojnim poznatim osobama iz hrvatskog javnog života, no sad po prvi puta ima stalan posao s uobičajenim radnim vremenom. Naime, zaposlio se kao Image Coordinator u jednoj od najvećih hrvatskih multibrand trgovina.

Krajem rujna izašla je nova kampanja tog brenda s bivšom Kraljicom Hrvatske u glavnoj ulozi, Kristinom Bralo, a snimanje je koordinirao upravo Neven kojem je to bilo vatreno krštenje na funkciji Image Coordinatora.

46-godišnji stilist rekao je za časopis Story: ‘Javio sam se na oglas za posao jer mi se radno mjesto činilo izrazito zanimljivo i uvidio sam da imam potrebna znanja i vještine. Imao sam i iskustvo iz SAD-a koje mi je bila prednost. Nakon što sam poslao CV, pozvali su me na prvi, pa na drugi razgovor. Osjećao sam da sve dobro ide i nadao sam se i očekivao da ću baš ja dobiti posao.’

Kako je objasnio, zadužen je za imidž cijele firme, od izbora kolekcija i način na koji će one biti predstavljane, uređenja izloga do stylinga općenito. Prvu plaću je, kaže, potrošio na odjeću iz njihovih kolekcija.

'Kako sam počeo raditi na pola mjeseca, prvo sam dobio samo polovinu plaće, ali i nju sam gotovo cijelu potrošio na odjeću iz naših kolekcija koje su apsolutno predivne’, rekao je za Story.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:34