PONOSNI RODITELJI

IMA 8 MJESECI, A VEĆ JE KRENULA MAMINIM STOPAMA Lena Veljača već odradila prvu 'gažu'

 Promo RTL

I u obitelji Veljača - Čuček čini se jabuka ne pada daleko od stabla! Malena Lena, kći glumaca Jelene Veljače i Dražena Čučeka, ovog je vikenda imala svoj debitantski nastup koji je odradila s iznimnom lakoćom.

Plavooka 8-mjesečna Lena bila je najmlađa glumica na setu RTL-ove nove serije 'Prava žena', koju potpisuje upravo njezina majka, jedna od najuspješnijih i najhvaljenijih autorica domaćih televizijskih projekata.

- Jako sam ponosan na Lenu koja je, za razliku od mene, bila vrlo uzbuđena zbog snimanja. Probudila se usred noći i držala nas budnima do 5 ujutro. No, sve nas je iznenadila što je snimanje odradila nevjerojatno brzo. Talentirana je na mamu i tatu. Moram priznati da sam tijekom snimanja bio izuzetno miran jer sam znao da će Lena biti odlična. Divna je, slatka, spontana - rekao je Lenin tata Dražen Čuček.

Promo RTL

Ponosni otac je kćerin debitantski nastup promatrao iza kamera te fotoaparatom ovjekovječio najzanimljivije trenutke, dok je mama cijelo vrijeme bila uz Lenu. „

- Ideja da Lena glumi u uvodnoj špici serije nije bila moja, već je došla sasvim slučajno. Slagali smo koncept snimanja uvodne špice i shvatili da će se glavni ženski lik, Maja, prikazati u svim fazama odrastanja uz oca. Tada je kolega predložio da Lena glumi Maju dok je bila beba. Jako sam zadovoljna i kao producent showa i ponosna majka - izjavila je Jelena dodavši kroz šalu kako će Lena svojim prvim honorarom platiti svoju babysittericu.

- Drago nam je da je Lena dobila svoj prvi honorar i da će, kada bude imala 16 godina i bude tražila 17 pari traperica, za koje ću ja smatrati da joj ne trebaju, moći izvući taj novac s tajnog računa - uz smijeh je izjavila Jelena. Usprkos tome što se Lena okušala u glumi, njezini roditelji imaju drugačiji plan. I dok bi Draženu bilo milije da se kći ne bavi glumom, Jelena bi je voljela vidjeti kao doktoricu.

Promo RTL

- Imam tajni plan da Lena završi medicinu jer sam hipohondar. Voljela bih doma konačno imati doktora koji će provjerili imam li kakve simptome - našalila se Jelena koja već mjesecima priprema novi projekt za RTL.

- RTL je prekretnica i jako sam sretna što sam na toj televiziji. Mislim da smo zreli da napravimo ovakav dnevni format koji je drugačiji od projekata na koje je publika navikla. Nije riječ o tipičnoj dramskoj seriji, već nešto potpuno drugačije – ima humora, ima brzinu, vrckavost, energiju, a ima i ljubavnu priču, taj odnos oca i kćeri u kojima će se mnogi moći prepoznati - priznala je Jelena, čija će se serija 'Prava žena' uskoro početi prikazivati na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:39