ŽIVOT PREKO BARE

ISPOVIJEST PETRE SANADER Kaže da joj nedostaje Hrvatska, otkrila čime se bavi u Americi: 'Jedan od najvećih studija zagrizao je za moj projekt'

 
 Petra Sanader / INSTAGRAM

Hrvatska glumica i kći bivšeg premijera Ive Sanadera Petra Sanader već devetu godinu u Sjedinjenim Američkim Državama strpljivo gradi karijeru u filmu. U razgovoru za časopis Story, Sanader je otkrila da se, kada je riječ o filmu, ne bavi isključivo glumom.

- Bavim se i pisanjem scenarija i radim kao editor i skript revizor, te produkcijom, jer me fascinira cijeli proces stvaranja filma, od budžetiranja i financija, do postprodukcije i marketinga, otkrila je hrvatska glumica.

Sanader je na krilima uspjeha filma "Billy Boy" redatelja Giulija Poidomanija za koji je napisala scenarij i u kojem je glumila nastavila sa spisateljskim radom te je nedavno završila još jedan scenarij. Kaže da joj je taj do sada najbolji koji je napisala.

- Za taj scenarij zagrizao je jedan od najvećih studija, pa sam stalno na sastancima i pregovorima u vezi njega, kaže Petra koja tvrdi da u New Yorku ne živi tipičnim životom i nema tipično radno vrijeme.

- Raspored freelancera zna biti lud pa ga se trudim držati što je više moguće, kaže hrvatska glumica.

Sanader je Storyju otkrila da joj domovina nedostaje, pogotovo Jadransko more te da se trudi doći u Hrvatsku makar jednom godišnje.

- Nedostaje mi ležerni način života, hrvatski smisao za humor te naši morski specijaliteti, dodaje.

Na pitanje o ljubavi, hrvatska je glumica rekla da se na tom polju trenutno ne događa ništa zanimljivo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:54