ŽRTVE NASILJA

ISPOVIJESTI POZNATIH HRVATICA KOJE SU DOŽIVJELE ZLOSTAVLJANJE 'Udarac šakom u oko i onda cipelarenje na podu...'

Ilustracija
 Danijel Soldo / HANZA MEDIA

O domaćim i svjetskim celebovima često volimo misliti kako žive život iz snova. No iza njihova vlastita četiri zida nerijetko se kriju mračne tajne. Dok ih svijet veliča i divi im se, oni trpe zlostavljanje, piše RTL.

Listi na kojoj su Rihanna, J. Lo, Halle Berry pridružuju se i domaće dame. Neke od njih glasno su progovorile o najtežim trenucima svoga života.

"Kad se riješite jedne takve osobe, mislim meni je bar tako bilo - kao da se ponovno rodite... Ja znam da za to treba jako puno hrabrosti, ali - poslije toga ona cijena - to se ne može uspoređivati što je to", kazala je Aleksandra Grdić, bivša Miss Hrvatske.

Nakon što je pretukao njezine roditelje, Aleksandra je napokon odlučila ostaviti dečka nasilnika.

"Priznala sam zato što nisam imala problema s tim - jednostavno sam došla do neke određene faze kada ti je dosta", kazala je Aleksandra.

Nekada ljubavnici, danas stranci postali su i tadašnja pjevačica E.T.-a i zagrebački poduzetnik.

"Radi se o jednom udarcu šakom u oko i onda cipelarenje na pod", priča Katarina Rautek, pjevačica.

Ne opisuje Katarina Rautek scenu iz filma, već događaj koji je obilježio njezin 27. rođendan. Njezin tadašnji dečko, kako kaže, fizički je nasrnuo na njezinu tetu.

"Ona je najviše nadrapala, on je prvo uhvatio moju prijateljicu pa njezina muža počupao", dodaje.

Nažalost, milijuni žena s udarcima se bore svakoga trenutka, minute i dana. Čak i kada ti udarci više počnu boljeti psihički nego fizički, sjetite se sebe. One iste djevojke koja vrlo dobro zna da ljubav nije nasilje i bol, piše RTL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:00