NAJSRETNIJA KAD JE SVOJA

Jedna od najzgodnijih Hrvatica otkrila što je usrećuje i koja je zapravo prava Lana

 Instagram

Lana Jurčević se u utorak na svom profilu na Instagramu pohvalila novom frizurom, ugradila je ekskluzivne Balmain ekstenzije, a novi je look osmišljen za novi singl i nadolazeću sezonu nastupa.

‘Ja uvijek imam osjećaj da imam te neke svoje dvije strane. Jedna je ta javna Lana, ali prava Lana je ta koja doma kuha i čita knjige ili će otići s psom u Maksimir i te neke obične stvari koje mene jako usrećuju’, otkrila je Lana za RTL.

Najsretnija je kad može biti svoja: ‘Netko mora jednostavno prepoznati da ja nisam osoba iz novine ili Instagrama već živo ljudsko biće kao i svi drugi!’

Lanu često časte titulom jedne od najzgodnijih Hrvatica, a takve ekstenzije nose slavne ljepotice poput Jennifer Lopez, Cindy Crawford, Kardashianki, Kendall Jenner i dr.

‘Ja se sjećam da je meni mama uvijek govorila da je kosa 70 posto svega i zbilja jest - možeš imati najbolju šminku, najbolje cipele - ali ako ti kosa nije dobra, džaba ti sve tako da se nadam da će ovo poslužiti u svim mojim daljnjim akcijama’, kaže Lana za RTL.

Kroz dva tjedna očekuje izlazak novog singla, a ljeto joj je već bukirano nastupima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:26