ZAŠTITNO LICE RTL-a

JEDNA OD NAŠIH NAJOMILJENIJIH VODITELJICA ODLAZI S MALIH EKRANA Antonija Stupar Jurkin nakon 12 godina završava voditeljsku karijeru

 Neja Markičević / CROPIX

Antonija Stupar Jurkin, jedna od najomiljenijih i najljepših voditeljica hrvatskog televizijskog etera, nakon 12 godina rada ispred kamera okreće novu stranicu u poslovnom životu, potvrdili su na RTL Televiziji.

- Došlo je vrijeme za nove izazove i rad 'iza scene'. Kameru zamjenjujem novim radnim mjestom na mojoj televiziji. Veselim se novom iskustvu i svemu što će mi donijeti, poručila je Antonija, koja prelazi u Odjel komunikacija i marketinga matične kuće.

Antonija je na RTL došla 2005. godine, vodila je emisije 'Automoto TV', sportske vijesti, 'Exploziv', 'Exkluziv', 'Extra Magazin' te 'Sve u šest', a radila je i kao producent na stranim TV formatima koji su se emitirali na RTL-u.

Stupar Jurkin je na svojem Instagram profilu kratko prokomentirala kraj svoje voditeljske karijere.

- Tajna svake promjene je u usmjeravanju vlastite energije u izgradnju nečega novoga, a ne u borbu protiv nečeg starog, napisala je, pripisujući tu mudrost Sokratu, liku iz knjige nekadašnjeg gimnastičara Dana Millmana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:07