VIŠE NIJE IŠLO

JOŠ JEDNOJ LJUBAVI DOŠAO JE KRAJ? Bivši nogometaš i vlasnica modnog portala odlučili prije 6 mjeseci okončati brak u kojemu su dobili troje djece

Iva i Boško Balaban
 Ranko Šuvar / CROPIX

Iva i Boško Balaban odlučili su još prije šest mjeseci okončati svoj 15-godišnji brak te su prošli sve potrebne formalosti i uskoro bi trebali i službeno biti bivši supružnici, doznaje Story.

Cijeli proces držali su daleko od očiju javnosti kako bi si omogućili potrebnu privatnost i mir da kroz cijelu bolnu situaciju prođu što je moguće normalnije te nasjvažnije, sačuvaju djecu od dodatnog stresa. Supružnici su se mirno razišli te su se dogovorili i oko zajedničkog skrbništva nad 14-godišnjom Tashom, 10-godišnjim Ivanom i 5-godišnjom Tessom.

Story doznaje da su vlasnica portala Journal.hr i bivši nogometaš dugo pokušavali spasiti brak. Nastojali su riješiti sve probleme daleko od očiju javnosti i nastaviti normalan život, no ubrzo se pokazalo da je razlaz jedina opcija.

Iako Iva Balaban rado dijeli trenutke iz privatnog života na Instagramu, već dugo nije objavila fotografiju sa suprugom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:34