NOVO LICE

JOŠKO LOKAS VRATIO SE NA MALE EKRANE, A NJEGOVA NOVA DJEVOJKA IH TEK POČINJE OSVAJATI Pojavit će se kao hostesa

Jedan od poznatijih voditelja, s karijerom obilježenom zvjezdanim usponima i naglim padovima, Joško Lokas, ponovo zabalja gledatelje HRT-a u novom kvizu Šifra. Hoće li to biti uspješan projekt, ili jedan od promašaja, pokazat će vrijeme.

No, njegova aktualna djevojka jelena katarina kapo tek započinje TV karijeru, i to na suparničkoj televiziji, gdje će se pojaviti kao hostesa kviza 'Pet na pet'.

U večerašnjoj specijalnoj epizodi kviza 'Pet na pet' gledatelji će imati priliku pratiti jedan i jedinstveni veliki turnir kviza 'Pet na pet', na kojem će voditelj Davor Dretar Drele imati i pomoć u obliku prekrasnih hostesa.

Drele će u studio RTL-ovog kviza ušetati ruku pod ruku s dvjema prekrasnim hostesama - Almom Sabulić i Jelenom Katarinom Kapom.

Svakog petka prikazivat će se jedinstveni turnir popularnog kviza 'Pet na pet' u kojem će se međusobno natjecati 40–ero najboljih igrača i igračica te osam najboljih ekipa. Svi su oni dio ekipa koje su zlatnim slovima urezale svoje ime u povijest RTL-ovog kviza osvojivši četiri ili pet uzastopnih pobjeda, i stoga je red da doznamo koja je od njih najbolja od najboljih.

Kako to i priliči svakom velikom turniru, hostese Alma i Jelena izvukle su imena ekipa koje će igrati zajedno. Led probijaju ekipe Meglolisci i Dragičevići.

Koja će ekipa biti bolja i spretnija, saznat ćemo u večerašnjoj specijalnoj emisiji u 19:15 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:54