ZABAVNA EMISIJA

JURKOTIĆ I KEDŽO U SHOWU 'U ZDRAV MOZAK' POKUŠALI PREVESLATI ANU MARAS I VANDU WINTER One umirale od smijeha: 'Užasno ste glupi, ali vas volim!'

 Sandra Šimunović / CROPIX

U novom izdanju zabavne emisije ‘U zdrav mozak’ Davor Jurkotić ugostio je Damira Kedžu koji je odabrao svoje dvije prijateljice za novu podvalu - Anu Maras s kojom nastupa u TV showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’ i Vandu Winter s kojom glumi u mjuziklu ‘Mamma Mia!’.

Kedžo je prvo nazvao Anu i rekao joj da je u društvu redatelja Aljoše iz Rijeke s kojim u jednom trgovačkom centru priprema događaj na koji je želi pozvati i za koji im treba osmisliti plesno-pjevački program za Božić.

Nakon toga je riječ prepustio Jurkotiću koji je vrlo ozbiljno objasnio o čmu se radi, a Ana je uz nešto smijeha pratila sve što su joj servirali. Nakon toga je Maras morala razgovarati s imaginarnom mamom redatelja Aljoše koja joj je poručila da ju njen muž obožava jer ‘je jako rastezljiva’ i da bi je volio vidjeti da se savija pred njim.

Potom je dobila i ‘tatu’ na telefon koji joj je između ostalog poručio: ‘Da sam mlađi, ja bih s tobom htio zaplesati… Stisnuo bih te, znaš…’

Sve je završilo urnebesnim smijehom, voditelj joj je poručio: ‘Mislimo na tebe, potpuno smo goli, Kedžo i Jurkotić u zdrav mozak’, a Maras im je odvratila: ‘Užasno ste glupi, ali vas volim!’

Nakon nje, Kedžo je nazvao Vandu Winter te joj rekao da se nalazi u društvu tekstopisca i skladatelja Alojza Reljića. Vanda je otpočetka razgovora umirala od smijeha i premda ništa nije rekla, čini se da joj je odmah sve skupa bilo sumnjivo.

Kako bilo, ‘Alojz’ je Vandi predložio duet s Kedžom, a sve da bi spasili dupine. U jednom su trenutku i zapjevali neku bizarnu pjesmu koju su vjerojatno taj čas izmislili, a Jurkotić je otišao korak dalje i ispričao glumici slabo poznatu činjenicu - da su Damira Kedžu odgojili dupini.

To je vjerojatno bio trenutak kad je postalo jasno da se radi o nekakvoj podvali i šali, no kako su i Kedžo i Jurkotić ostali prilično ozbiljni, Vanda nije imala izbora nego poslušati njihove lamentacije do kraja. Na kraju se samo - jako dobro nasmijala!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 21:48