TAJNA VEZA

KAKO JE MATE JANKOVIĆ IZGUBIO GLAVU ZBOG NAŠE PRELIJEPE GLUMICE Donedavno je bio u dugoj vezi s Ivanom, pričalo se i o vjenčanju, ali sve je otkazano

 
 Biljana Gaurina / CROPIX

Nakon što su glumica Ornela Vištica i član žirija RTL-ova showa “Tri, dva, jedan - kuhaj!” Mate Janković snimljeni na kavi u jednom zagrebačkom kafiću, i to evidentno u vrlo prisnom razgovoru, Tportal je u javnost izašao s pričom o novoj ljubavnoj romansi na našoj sceni.

Prema tvrdnjama svjedoka, prelijepa 28-godišnja glumica iz Mostara i iskusni chef nisu samo razgovarali uz kavu, nego su i razmijenili poljupce, no jučer nakon objave ove priče odbili su pitanja na tu temu premda je nisu i demantirali.

- Znam da sada telefon neće prestajati zvoniti, a taman pregovaram o nizu poslovnih angažmana. I stvarno u ovom trenutku ništa ne bih htjela komentirati - uzvratila je ljubazno Vištica. Sličnog stava bio je i Mate Janković.

- Nikada nisam, pa tako neću ni dalje komentirati svoj privatni život - kratko je uzvratio Janković. Međutim, njemu je u privatnom životu situacija malo kompliciranija jer je donedavno bio u dugogodišnjoj vezi s ekonomisticom Ivanom Babić. Šuškalo se i o vjenčanju, no, čini se, ništa od toga. Navodno, čim je doznala o čemu je riječ, Babić je do kraja okončala odnose s Jankovićem.

Ornela, kojoj je ovo jedna od najplodnijih i najsretnijih godina u karijeri, ponajprije zahvaljujući angažmanu u BBC-jevoj mini seriji “Love, Lies And Records”, prije toga je bila u vezi s RTL-ovim direktorom fotografije Igorom Zelićem, no ona je završila lani nakon godinu i pol dana. Ono što veže Višticu i Jankovića svakako je jedna zajednička strast, ona prema hrani.

Dok je Jankoviću to profesija, Ornela privatno obožava kuhati i to joj jako dobro ide, a kako je prijateljica s glumicom, a ujedno i voditeljicom showa “Tri, dva, jedan - kuhaj!” Doris Pinčić Rogoznica, može se pretpostaviti da su se tako i upoznali ili barem produbili svoje poznanstvo.

Inače, prije nego što se nakon pet godina stanke ponovno vratio televizijskim angažmanima u gastro-showovima, Janković je smršavio sedamnaest kilograma. U intervju za Studio neposredno prije početka prikazivanja showa izjavio je kako je svjestan da to znači i ponovnu pozornost medija, dajući do znanja da sada dobro zna što ga očekuje. Tada je na upit kako je njegova djevojka Ivana reagirala na njegovu odluku o povratku na televiziju u šali, pak, uzvratio: “Još ne zna”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:08