POČECI

KARIJERU SU POČELE GRADITI ZAJEDNO Prva američka dama Melania Trump bila je prva cimerica jedne od naših najuspješnijih manekenki

 Profimedia, Face To Face A

Nakon što je srpska manekenka i bivša misica Svetlana Dimitrić Šarić ispričala da je jedno vrijeme dok je živjela u New Yorku bila susjeda Melanije Trump te se prisjetila da je sada već prva dama oduvijek odisala finoćom i otmjenošću, majka Ljupke Gojić na Instagramu je podijelila jedan detalj s početka zavidne manekenske karijere svoje kćeri.

Naime, kako je otkrila u postu, supruga novog američkog predsjednika Donalda Trumpa bila je prva Ljupkina cimerica u Milanu.

A evo kako je to ispričala Ljupkina majka Željka.

Doma smo uvijek svi ludi na Ljubu Groznog, jer nikad ne zna o kome govorimo, osim ak' nije Đani Šverko ili Goran Štrok(stari automobilisticki asovi) Popodnevni razgovor sa zadrtim rockerom nezainteresiranim za jet set..Ja-kak ovih dana nigdje nema Ivanke Trump..tko je to, pita on..pa bivsa Trumpova zena..pa bivsa je, veli..Sjecas se kak je bila slicna onoj bosanskoj pjevacici i tu zapnem i nikak se sjetiti kak se zove Hanka Paldum..kojoj, pita..pa onoj plavoj iz Sarajeva, kak se zove..Esma Redzepova, kaze Ljubo Grozni..ma je, dalje.. daj da se sjetim..pomozi..Neda Ukraden, sav ponosan kak zna dva imena, a nisu Eric Clapton i Mick Jagger. Znas li da je Melanija bila prva Ljupkina cimerica, u Milanu,pitam ga..Koja Melanija?!..Ode u garazu.. #ivanatrump #hankapaldum #goranstrok #đanisverko

A photo posted by Žeža Barac Gojic (@crvekvriti) on

- Doma smo uvijek svi ludi na Ljubu Groznog, jer nikad ne zna o kome govorimo, osim ak' nije Đani Šverko ili Goran Štrok (stari automobilistički asovi).

Popodnevni razgovor sa zadrtim rockerom nezainteresiranim za jet set.

Ja: Kako ovih dana nigdje nema Ivanke Trump?

- Tko je to, pita on. Ja: Pa bivša Trumpova zena..

- Pa bivša je, veli..

Ja: Sjećaš se kako je bila slična onoj bosanskoj pjevačici, i tu zapnem i nikako se sjetiti kako se zove Hanka Paldum.

- Kojoj, pita om. Ja: Pa onoj plavoj iz Sarajeva, kako se zove..

- Esma Redžepova, kaže Ljubo Grozni.

Ja: Ma je, dalje. Daj da se sjetim, pomozi..

- Neda Ukraden, kaže on sav ponosan kako zna dva imena, a nisu Eric Clapton i Mick Jagger.

Ja: Znaš li da je Melania bila prva Ljupkina cimerica, u Milanu, pitam ga.

- Koja Melania?!, pita on i ode u garažu.

Melania Trump odmalena je pokazivala smisao za modu, pa mnogi koji su je poznavali danas kažu da su znali da će završiti u modnoj industriji.

Nakon što je osvojila titulu prve pratilje Miss Slovenije 1992. godine počela se baviti manekenstvom. Karijeru je prvo gradila u Italiji, pa se preselila u Pariz nakon čega je uslijedila Amerika. I dok je Ljupka postala poznata u svijetu mode, Melaniji na tom području to nije uspjelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:47