NISU USPJELI PREBRODITI KRIZU

KRAJ VELIKE LJUBAVI Jerko i Iva Leko nisu uspjeli spasiti brak, a navodno je tome kumovala lijepa studentica stomatologije

 
Jerko Leko i Iva Šarić
 Ronald Goršić / CROPIX

Da ljubavni plamen između Ive i Jerka Leke, nogometnog trenera i bivšeg nogometnog reprezentativca, samo tinja, postalo je jasno početkom ove godine kad se po zagrebačkim kuloarima počelo šuškati da se par rastaje.

Sada se pak čini da je plamen potpuno dogorio, a navodno je tome kumovala lijepa studentica stomatologije iz Slavonskog Broda.

Bivša manekenka, 28-godišnja Iva Šarić, koja je svojevremeno ostvarila zavidnu karijeru noseći revije po inozemstvu i majka Lekine dvoje djece, petogodišnjeg Carlosa i trogodišnjeg Leona, dugo se trudila spasiti petogodišnji brak kako djeca ne bi patila. Demantirala je prijateljicama glasine o razvodu, govorivši kako ona i Jerko imaju nesuglasice koje će zasigurno riješiti. Htjela je sačuvati obitelj i bila je spremna izgladiti razmirice s bivšim nogometašem zbog sinova. No, prekipjelo joj je, navodno, kada je posumnjala u Lekinu vjernost. Jerko se morao iseliti iz njihova zagrebačkog stana u kojem su živjeli sa sinovima.

Iva i Jerko posljednjih mjeseci teško su nalazili zajednički jezik, a krizu u braku nikada nisu javno komentirali. Jerko je ranije rekao da obiteljske probleme zbog dobrobiti djece nikako ne želi iznositi u javnost.

#graben30

A post shared by Iva Leko (@iva_leko) on

Obitelj je bila važnija od bilo kakvih sumnji, pa su se Iva i Jerko pokušavali pomiriti nakon nekoliko mjeseci razdvojenog života, za vrijeme kojih je Jerko redovito viđao sinove. Iza njih su godine poznanstva i velika romansa, stoga su odlučili spasiti brak ako je još štogod ostalo od velike ljubavi na prvi pogled koja seže u 2008. godinu, otkada su Iva i Jerko u vezi.

No, čini se da su problemi bili preveliki. Početkom studenog Leko je sam otputovao u Dubai kako bi posjetio svoju sestru Jelenu, koja ondje živi već dvije godine. To je bio i novi povod.

...evening with sister...dubai mood ...always football around #dubai #evening #enjoying #familly

A post shared by Jerko Leko (@jerkolekozg) on

“Malo odmora prije zime... Poziv seke se ne odbija”, napisao je 36-godišnji Jerko uz svoju fotografiju s plaže koju je objavio na Instagramu. I po povratku u Hrvatsku nastavio se zabavljati izvan kruga obitelji. U posljednje vrijeme, kako navode portali, najdraže mu je društvo 22-godišnje Glorije Vlajnić, atraktivne studentice i strastvene ljubiteljice sporta koja na zagrebačkom Stomatološkom fakultetu voli zaigrati odbojku s kolegama

..autumn in Zagreb with my boys C&L .. #jesen #autumn #boys #zagrebcity #croatia #enjoy #love

A post shared by Jerko Leko (@jerkolekozg) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 06:52