UZBURKALA DUHOVE

'MARIHUANA NIJE DROGA, BOG JU JE POSTAVIO TU' Naša poznata pjevačica izazvala kaos zbog tabu teme: 'Što daje Vladi pravo da kaže da je On u krivu?'

 
Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Mlada glazbenica Petra Kovačević sve uspješnije sebi krči put na estradnoj sceni. U zadnje je vrijeme sveprisutna a čini se, barem prema njezinim posljednjim objavama na društvenim mrežama, da se i razumije u sve i svašta.

Posljednja rasprava koju je pokrenula na Instagramu išla je na temu marihuane, točnije marihuane kao lijeka, piše Slobodna Dalmacija.

- Mislim da ljude treba obrazovati o činjenici da marihuana nije droga. Marihuana je biljka i cvijet. Bog ju je postavio tu. Ako ju je On postavio da raste, što daje vladi pravo da kaže da je Bog u krivu?

Ona raste prirodno na našoj planeti. Zar nije ideja o stavljanju prirode van zakona malo... neprirodna?' - napisala je Petra.

Brzo je dobila i odgovor.

- Ne ne draga moja, Bog nam je dao slobodu, ali ne i 'odobrenje' da radimo sve što možemo i želimo. Moglo bi se tako raspravljati i o bilo kojoj vrsti opijata, jer svi opijati zapravo dolaze iz prirode. Uostalom kod mnogo 'korisnika' marihuane pokazalo se štetno djelovanje za mozak i kompletan živčani sustav. Nažalost, na neke ljude ostavi dugotrajne posljedice.

Tako da promoviranje marihuane kao takve nije primjereno, pogotovo govoriti da je marihuana s Božje strane - neke su od reakcija, kojih je sve više.

Split, 260716.
Tiskovna konferencija u marini hotela Lav uoci regionalnog glazbenog dogadjaja Ringispil koji se u petak i subotu odrzava u Spaladium Areni.
Na fotografiji: pjevacica Petra Kovacevic.
Foto:Duje Klaric / CROPIX
Duje Klaric / CROPIX
Pjevačica Petra Kovačević u srpnju 2016.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:41