POGLED U BUDUĆNOST

MIRTA ŠURJAK SE OBRAČUNALA S ROSSOM NA Instagramu je objavila poruku, vjerojatno za njega...

 Instagram

U zadnje vrijeme Mirtu Šurjak pogodilo je nekoliko nesretnih epizoda. Nakon što joj je pozlilo u Izraelu, te joj je čak pružena i liječnička pomoć, doživjela je još jednu neugodnost.

I dok se od iscrpljenosti brzo oporavila, od oštre izjave svog bivšeg partnera je teže oporaviti se.

Podsjetimo, u Tel Avivu živi i Giovanni Rosso s kojim Mirta ima kćerkicu Chiaru.

Neki mediji su nagađali kako su se u Izraelu Mirta i Giovanni ponovno susreli, a svojedobno se pričalo i kako je nogometaš zbog lijepe novinarke ostavio prvu suprugu Moranu s kojom ima sina.

No, Rosso je tada izjavio kako su sve to izmišljotine i laži:

'Nikada svoju bivšu suprugu Moranu ne bih ostavio zbog Mirte Šurjak. Pola svog života proveo sam s Moranom, predivnom ženom i majkom moga sina Vite. Dakle, ne bih o njoj mogao reći ništa drugo, osim da je predivna žena kojoj bih i život dao. I sada jedino o njoj mogu govoriti s puno poštovanja. Iako smo se razišli, imamo pravi, ljudski i prijateljski odnos. Iz respekta prema našoj kćeri Chiari, neću uopće reći ni riječi u vezi dotične osobe. Hvala Bogu, to je za mene završena priča'.

#leavepastbehind

A photo posted by Mirta (@mirta.surjak1) on

Na sve ovo, Mirta je samo na Instagramu poručila: leave past behind. Ovu poruku postavila je pored fotografije na kojoj je njena glava okrenuta od nekog, a pogled očito uperen u budućnost.

Mirta je time pokazala kako je jaka djevojka koja neće trošiti vrijeme na ovakve udarce, niti na bivše partnere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:56