VRIJEME JE ZA SPORT

MISICE U RITMU RIJA Za koga navijaju najljepše Hrvatice?

 PR / Direkcija MUH

Olimpijske igre su otvorene i hrvatski sportaši krenuli su u borbu za odličja. Prati ih cijela nacija, a potpora ne izostaje niti iz tabora najljepših Hrvatica, nekadašnjih nositeljica titule Miss Universe Hrvatske.

Aktualna Miss Barbara Filipović prati OI.

- Atletiku volim, preponsko jahanje i odbojku. Žao mi je sto se naše odbojkašice nisu plasirale na olimpijadu - kaže.

Prošlogodišnja missica Barbara Ljiljak kaže da će najviše pratiti jedrenje i tenis.

- Tonči Stipanović mi je prvi rođak i navijam za njega, jedrenje je dakle sport broj jedan koji pratim, a kako volim i tenis navijati ću za Čilića - otkrila je.

Ivana Delač Đolo (MUH 2003) gledati će rukomet i vaterpolo.

- Rukomet intenzivno pratim posljednjih deset godina i ponosna sam na uspjehe reprezentacije. Nakon što su košarkaši napravili pravi mali podvig plasiravši se na OI gledati ćemo i košarku, vaterpolo, veslanje odnosno braću Sinković koji su favoriti za osvajanje zlata - otkrila je.

Ivana Mišura (MUH 2014) počela je pratiti OI i najviše voli gledati plivanje. '

- Pratiti ću boks i Filipa Hrgovića, poznanika iz Sesveta - govori Mišura.

Melita Fabečić Onyshenko (MUH 2013) kaže da voli veslanje budući da se i sama bavila tim sportom. Dodala je da će navijati i za košarkaše.

Ivana Paris Bubičić (MUH 2002) kaže da će od svih naših sportaša koji su se kvalificirali na OI posebno pratiti naše košarkaše jer su se nakon dugo godina ponovo kvalificirali.

- Imamo po mom skromnom mišljenju jako dobru momčad koja bi mogla postići velike rezultate. Gledat ću naravno i rukometaše koji su uz Sandru Perković glavni hrvatski aduti - rekla je.

Marijana Rupčić Nikolac (MUH 2004) također najviše voli gledati rukomet.

- Posebno ću pratiti rukomet. To mi je najdraži sport koji sam u osnovnoj i srednjoj školi igrala.Sada više nisam sportski tip, ali kada reprezentacija igra, pratim - iskrena je Marijana.

Njezino mišljenje dijeli i Maja Sulić (MUH 2001), supruga nekadašnjeg rukometnog reprezentativca Renata Sulića.

Elizabeta Burg Delač (MUH 2012) će se informirati o svim sportovima na kojima sudjeluje Hrvatska, a pratit će što stigne.

- Sigurno je da neću propustiti boks na kojem ove godine sudjeluje Hrvoje Sep, moj poznanik iz rodne Vrbanje - kaže Elizabeta.

Marijana Kužina Žugelj (MUH 1999) navijat će za sve naše olimpijce.

- Naročito ćemo pratiti Blanku Vlašić i Sandru Perković zbog kćeri koje obje treniraju atletiku i naše sportašice su im sportski uzori. Izdvojila bih također i naše košarkaše za koje ćemo zasigurno zdušno navijati - kaže.

Renata Lovrinčević Buljan (MUH 2000) po struci je kineziolog i obožava sve sportove. '

- Pratit ću sto više sve naše olimpijce. Kao kineziolog volim sve sportove - kaže Renata. Biljana Mančić Pavković (MUH 2006) gledati će također sve sportove kao i Jelena Maroš Franjkić (MUH 2007). OI se održavaju u Brazilu gdje se održao i svjetski izbor za Miss Universe 2011.godine na kojem je sudjelovala Natalija Prica Oreški (MUH 2011) .

- Svakako planiram gledati olimpijadu i navijati za naše sportaše. Želim im puno sreće u natjecanjima - poručila je.

Želji za uspješnom igrom i dobrim rezultatima pridružuju se i sve ostale ljepotice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:05