PUNO PIVA, KOBASICA I DOBRE ZABAVE

NA NOVOSADSKOM OKTOBERFESTU NASTUPIT ĆE HLADNO PIVO I S.A.R.S. Gosti će moći uživati u glazbi i više desetaka brendova piva iz cijelog svijeta

 

Drugi po redu Novosadski Oktoberfest održat će se 20. i 21. listopada ove godine u Master Centru Novosadskog sajma, a na njemu će nastupiti Hladno pivo, S.A.R.S., Orthodox Celts, Drum ‘N’ Zez, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, Love Hunters, Amajlija i mnogi drugi.

Prošlogodišnji “Oktoberfest” u Novom Sadu posjetilo je preko 15.000 ljudi, a sve ulaznice su se rasprodale nekoliko dana uoči događaja.

Tijekom dva dana festivala popilo se čak 32 tisuće litara piva, pojelo 5 tisuća kobasica i preko 10 tisuća pereca, a festival je prošao bez ijednog incidenta ili intervencije policije i hitne pomoći. Obje večeri publika je navijala za najbolje u brzom ispijanju piva i držanju krigli.

Novosađani i njihovi gosti biti će u prilici i ove godine uživati u više desetaka brendova piva iz cijelog svijeta, bavarskim kobasicama, perecima i puno dobre zabave.

“Kao i svaki put iliti sportskim riječnikom rečeno, ostaviti ćemo srce i dušu na terenu, nadam se da će publika biti naš šesti igrač i ne sumnjam da će rezultat biti pozitivan”, rekli su iz Hladnog piva.

“Znate, postoje koncerti kada se svi “otkače”, i publika, i izvođači, pa i organizatori. Prošlogodišnji nastup Kelta na Oktoberfestu je bio baš takav, ali i poseban iz nekoliko razloga od kojih je glavni onaj da smo tim koncertom zaokružili jedan period u povijesti grupe Orthodox Celts, ali i zakoračili u novi. Počnite se pripremati već sad jer, kao što znate, The Celts Strike Again uvijek i svuda!”, dodali su iz Orthodox Celts.

“Publika može očekivati da ćemo izvesti njima drage pjesme S.A.R.S.-a uz maksimum pozitivne energije sa bine!”, zaključili su iz S.A.R.S.-a.

I ove će godine Novosadski Oktoberfest će dva tjedna uoči festivala imati svoj štand na Trgu slobode u centru Novog Sada gdje će obožavatelji moći kupiti suvenire i ulaznice, ali i uživati u pivu, kobasicama i perecima. Također, organizatori planiraju casting za konobarice i konobare “Oktoberfesta” kao i druge promotivne aktivnosti.

Detalji programa i rezervacije mjesta za sjedenje mogu se vidjeti na web stranici festivala. Na službenoj web stranici možete se prijaviti i za natjecanje u držanju krigle piva, te vidjeti i druge nagradne igre koje organiziramo. Partnerski hoteli “Novosadskog Oktoberfesta” imaju povlaštene cijene smještaja samo za goste koji rezervaciju naprave putem festivala.

Ulaznice za festival su u prodaji putem Gigstix mreže, a svoju ulaznicu možete kupiti OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:18