NOVI IZAZOV

NA POMOLU JE JOŠ JEDAN FILMSKI URADAK Našu najpopularniju pjevačicu opet ćete vidjeti u akciji, za ovu produkciju kreće i na satove glume

 INSTAGRAM

Čim je pročitala scenarij, Severina se oduševila i prihvatila ulogu u filmu srpske produkcije, s kojom bi uskoro trebala potpisati i službeni ugovor o suradnji.

Srpski mediji pišu kako se radi o mjuziklu 'Ti si princeza', u kojemu će Splićanka igrati glavnu junakinju - srednjovječnu glazbenicu koja je poslije uspješne karijere u mladosti pala u zaborav i nestala s estrade.

Film će se snimati u Beogradu, a prva klapa trebala bi pasti već u rujnu ove godine. Severina bi uskoro trebala krenuti i na satove glume kako bi se što bolje pripremila za novi projekt, a sa svim glumcima radit će i koreograf iz Londona.

Glazbu za mjuzikl potpisuje Marina Tucaković, inače najuspješnija srpska autorica tekstova, među kojima su i hitovi Bijelog dugmeta, Magazina, Zdravka Čolića...

Našoj najpopularnijoj pjevačici ovo neće biti prvi izlet u glumačke vode - već je imala angažmane u predstavama 'Karolina Riječka' i 'Glembajevi', a uskoro je čeka i premijera mjuzikla 'Naša bila storija'. Splićanka je svojedobno s bivšim dečkom na jahti snimila i eksplicitni kućni video.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:03