VESELA VIJEST

NAJSRETNIJI DANI LUCIJE LUGOMER: REKLA SAM DA! Plus size manekenki ispunila se tiha želja: 'Sad znam kako je to kad ti se noge odsijeku od adrenalina'

 
Na fotografiji: Lucija Lugomer i dečko Danijel Grlić
 Livio Andrijić / CROPIX

Prva hrvatska plus size manekenka Lucija Lugomer uplovit će u bračne vode, objavila je to na svom profilu na Instagramu.

Vijest o zarukama Lucija je s prijateljima i obožavateljima podijelila uz fotografiju na kojoj grli budućeg muža. S dečkom Danijelom Grlićem, vlasnikom franšize Sushi by A’s za Hrvatsku, u vezi je već dvije godine i uvijek je isticala kolika joj je podrška.

Evo što je Lucija rekla o najsretnijem danu u svom životu:

Rekla sam 'DA'! • Sretna sam sto s velikim ponosom mogu reci da mi/nam se jucer kasno navecer desilo ono sto je tiha zelja svake djevojke. Sretna sam sto mogu reci da cu svoju buducnost provesti s najdivnijim covjekom koji je moje srce uzeo vec davno prije. Sretna sam svemu sto nam dolazi! Hvala nasim roditeljima koji nas podrzavaju u svemu te nas uce da svakim danom budemo bolji i pametniji ljudi. ...i da, sada sam osjetila kako je to kad ti se noge 'odrezu na pola' od adrenalina, ali ja sam to morala napraviti u svom stilu - nasred Straduna! #Dubrovkinja Mama, znam da me gledas i da places od srece skupa samnom.♥ • I da, POSEBNO hvala Zlatarnica Jozef Gjoni i teti Dunji koja radi sa svojim muzem zanat koji cini ljude ovako sretnima! Teta Dunji koja je u cijeloj prici puno pomogla Danijelu, pricala samnom taj dan a nije dala naslutiti i koja pazi na najmanje detalje! Uistinu ste divna zena te cu s ponosom nositi Vas uradak ostatak svog zivota. • #love #couple #cute #adorable #socialenvy #PleaseForgiveMe #kiss #kisses #hugs #romance #forever #girlfriend #boyfriend #gf #bf #bff #together #photooftheday #happy #me #girl #boy #beautiful #instalove #engagement #love❤ #pretty #fun #smile

A post shared by Lucija Lugomer (@lusiluer_plussizemodel) on

‘Rekla sam 'DA'!

Sretna sam što s velikim ponosom mogu reći da mi/nam se jučer kasno navečer desilo ono što je tiha želja svake djevojke.

Sretna sam što mogu reći da ću svoju budućnost provesti s najdivnijim čovjekom koji je moje srce uzeo već davno prije.

Sretna sam svemu što nam dolazi!

Hvala našim roditeljima koji nas podržavaju u svemu te nas uče da svakim danom budemo bolji i pametniji ljudi. ...i da, sada sam osjetila kako je to kad ti se noge 'odrežu na pola' od adrenalina, ali ja sam to morala napraviti u svom stilu - nasred Straduna!

Mama, znam da me gledaš i da plačeš od sreće skupa sa mnom’, napisala je između ostalog Lucija Lugomer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:19