PRESLATKI TREMAŠ

NAKON SUPERTALENTA, ŽIVOT GABRIJELA RODIĆA PROMIJENIO SE PREKO NOĆI Popularnost mu je naglo skočila, nije navikao na ono što mu se događa

 NOVA TV

U publici nije bilo suhog oka kada je Gabrijela Rodića usred izvedbe Adeline uspješnice "Someone Like You" svladala trema. Član žirija Janko Popović Volarić priskočio je Rodiću upomoć, Maja Šuput je pozvala publiku da mu pljeskom da podršku, a čak ni poslovično stroga Martina Tomčić nije mogla sakriti emocije.

Gabrijel je izvedbu završio i osvojio srca svih koji su tom trenutku svjedočili. Dobio je najglasnija četiri "Da" i prošao je u sljedeći krug natjecanja.

Kako piše Dnevnik.hr, Rodićev se svijet okrenuo potpuno naopačke otkad je nastupio u Supertalentu. "Popularniji sam u školi, svi su mi govorili da je super i rekli da će navijati za mene", kaže Rodić.

Autograme ga nisu tražili, ali se zato fotografira sa svima. Takva su. čini se, vremena. Rodić kaže da se zbog novostečene slave osjeća kao zvijezda te da se to najbolje vidi na društvenim mrežama.

"Pa da, evo naprimjer, kad je završio Supertalent na Instagramu su me svi počeli dodavati. Imao sam stotinjak, a onda sam došao do osamsto i nešto pratitelja. Slike mi imaju preko tisuću lajkova. Nisam često na Facebooku, ali na Instagramu da", kaže Rodić.

Gabrijel se u budućnosti želi baviti glazbom, međutim omiljenog izvođača nema. U njegovoj obitelji, kaže, svi pjevaju, a sestre i brat ga podržavaju u nastojanju da ostvari svoj san nastupanja pred tisućama obožavatelja u koncertnim dvoranama diljem svijeta.

Hoće li neke od tih dvorana biti i one hrvatske, trenutno nije poznato budući da će na kraju zimskog polugodišta vjerojatno odseliti svojim roditeljima u Njemačku.

"Znate kako je. Otišli smo u Njemačku s dvoje mlađe djece, oni pohađaju vrtić, supruga radi. Ja sam invalid Domovinskog rata, i dolazim u Hrvatsku jako često, zbog Gabrijela i njegove starije sestre. Na brigu su kod naših, pomažu stric, strina, baka, djed. Ali ipak, on će najvjerojatnije s nama nakon polugodišta", rekao je Andrija Rodić, Gabrijelov otac. "Borba je to, za djecu, iako mi nije lako otići iz ove Lijepe Naše", zaključuje.

No, dokle god je u Hrvatskoj, Gabrijel će nastaviti s natjecanjem u Supertalentu, a kako kaže, Martina Tomčić mu je najdraža članica žirijia. "Martina definitivno. Ona je najstroža, ali je najpametnija. U sve se razumije. I Maja Šuput, plakala je i njen komentar mi se svidio, ali ipak Martina", rekao je Rodić.

Gabrijel kaže da još uvijek ima tremu, ali se nada da ga ona neće omesti u daljnjim nastupima. "Možda bi nekom drugom fidget spinner pomogao, međutim ja se od njega samo još više iznerviram", šali se Rodić.

Premda je pjevao Adelinu ljubavnu tužaljku, Gabrijela djevojke u ovom trenutku zanimaju. To njih međutim ne sprečava da Rodiću izraze svoje simpatije. "Nemam cure, a i ne želim je. Ali da mi se javljaju i pitaju želim li biti u vezi, to da. Ja im ništa ne odgovaram."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:36