MANDŽO U DALMACIJI

NAŠ NOGOMETAŠ NA BRAČU HVATA BOJU I UŽIVA U MORSKIM VRATOLOMIJAMA 'Najljepša obala i savršeno more najbolje su mjesto za odmor... Hrvatska u srcu'

Zvijezde talijanske lige razmilile su se po sardinijskim plažama dok je naš nogometni ljubimac ostao vjeran našem moru i obali
 Instagram

Nekoliko tjedana nakon svojih kolega i nogometaši talijanske lige napokon su došli na svoje: travnate terene zamijenili su pješčanim plažama na kojima, u društvu svojih boljih polovica, uživaju u zasluženom odmoru.

Dok većina njegovih kolega uživa na Sardiniji, hrvatski reprezentativac, igrač talijanskog Juventusa Mario Mandžukić ljetuje u svojim Bobovišćima na otoku Braču, gdje ima kuću trokatnicu. Da je kući najljepše, možda najbolje govori komentar uz prvu morsku fotografiju koju je objavio na svom Instagram profilu. “Najljepša obala i savršeno more najbolje su mjesto za odmor... Hrvatska u srcu”, napisao je nogometaš iz Slavonskog Broda i tako još jednom Hrvatsku svijetu predstavio kao idealnu turističku destinaciju, a s obzirom na to da je njegovu objavu u samo tri sata lajkalo više od 80 tisuća ljudi, nije nemoguće da će Mandžinu ljetnu idilu prekinuti neki zaluđeni fan ili fotoreporter. Na moru je, naime, pretpostavlja se, u društvu svoje srednjoškolske ljubavi Ivane Mikulić, samozatajne crnke iz Strizivojne, a kako mladi par privatnost skriva kao zmija noge, vjerojatno se u Bobovišćima ne planiraju dugo zadržavati.

Dok domaći reprezentativac svoju ljubav skriva, njegovi kolege iz lige svojim se suprugama rado hvale. Ciro Immobile, strijelac talijanskog Lazija, nakon putovanja u New York talijansku manekenku Jessicu Melenu je odveo na Sardiniju, a koliko se dobro zabavljaju najbolje govore fotografije koje objavljuju na zajedničkom Instagram profilu. Na najvećem talijanskom otoku druže se s Cirinim kolegom iz lige, njemačko-ganskim nogometašem s talijanskim angažmanom Kevin-Princeom Boatengom te njegovom suprugom Melissom Satom. Njih su dvoje na Sardiniji proslavili i prvu godišnjicu braka, gdje se atraktivna Talijanka zabavljala wakeboardajući dok ju je suprug, u društvu njihova trogodišnjeg sinčića Maddoxa, bodrio s čamca.

Il mio tutto La parte migliore di me. #tiamo #love #amore #stringimiforte

A post shared by Ciro E Jessica (@ciroejessicaimmobile) on

U Italiji su donedavno boravili i Alvaro Morata i njegova djevojka Alice Campello, koji su se prije desetak dana u Veneciji, rodnom gradu talijanske manekenke, i oženili. Nakon bajkovitog vjenčanja od novinara su pobjegli na Sejšele u luksuzni resort Four Seasons. Doduše, ne iz istog razloga iz kojeg od fotografa bježi Mandža, već zato što se šuška o transferu Španjolca iz Real Madrida u Manchester United.

@prince09_ #ibiza grazie per questa foto stupenda!

A post shared by Melissa Satta-Boateng (@melissasatta) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 19:06