ŽIVOTNA DRAMA

NAŠA PROSLAVLJENA MANEKENKA U TRUDNOĆI JE OBOLJELA OD SALMONELE 'Rodila je na carski rez, da ne bi zarazila dijete. Dugo nije smjela primiti bebu'

 INSTAGRAM

Dok Hrvatsku već mjesec dana trese afera sa salmonelom i ne prođe ni dan da se opasna po život bakterija ne pronađe u mesu i drugim namirnicama koje kupujemo na policama naših trgovina, majka proslavljene hrvatske manekenke Ljupke Gojić Mikić prisjetila se agonije koju je njezina kći prolazila u trudnoći.

INSTAGRAM

'Došla je doma jedan dan, predvečer... Stropoštala se na krevet i rekla da joj nije dobro... U sljedećih deset minuta dobila je temperaturu 41 i groznicu te je povraćala. U narednih 45 minuta bila je u bolnici, izolirana od ostalih trudnica. Dijagnoza - salmonela. Rodila je na carski rez, da ne bi zarazila dijete. Dugo nije primila bebu, a ruke su joj bile ispucane od dezinfekcijskih sredstava. O našem strahu ne treba ni govoriti. Ljupka je to super podnijela, ima i gorih stvari. Nije se obazirala na pisanja da 'sve manekenke rađaju na carski' i silne teorije zašto. Sviđa mi se ovaj lov na salmonelu, samo da sve ne ostane na populizmu', napisala je Žeža Barač Gojić na društvenoj mreži.

Ljupka i nogometaš Mihael Mikić u braku su devet godina i imaju dvije kćeri, sedmogodišnju Janu Siennu i petogodišnju Milu Amelie.

Obitelj već neko vrijeme živi u Japanu, gdje Mihael igra za klub Sanfrecce Hiroshima.

Atraktivna 34-godišnja Zagrepčanka bila je prva Hrvatica na naslovnici kultnog časopisa Elle, za koji je pozirala sa samo 13 godina. Radila je u Milanu, New Yorku i Los Angelesu te bila muza modnim kućama Givenchy, Chanel i Armani.

Danas ima vlastiti brend JOLIE PETITE by Ljupka Gojić, a njezin dizajn obožavaju i rado nose poznate Hrvatice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:51