PROMOVIRA OBLINE

NE PRESTAJE RUŠITI PREDRASUDE Prva hrvatska plus size manekenka skinula se u donje rublje i poslala snažnu poruku. Zlobnici ostali nijemi

 Instagram

Lucija Lugomer prva je hrvatska plus size ljepotica koja na društvenim mrežama promovira obline i ukazuje na to da je bitno voljeti svoje tijelo bez obzira na konfekcijski broj koji nosimo.

Ovoga puta Lucija je bez imalo susprezanja na Instagramu podijelila fotografiju u donjem rublju.

- Odaberi koristiti dobre riječi. Ni ne znaš koliko možeš nekoga povrijediti samo jednom rečenicom i da ta osoba o toj rečenici može zauvijek razmišljati. Budite pažljiv i prema drugima. Samo ljubav. Ja biram biti slobodna - Lucijina je poruka pored fotografije koja je ubrzo skupila mnoštvo pozitivnih komentara.

'Sretan sam što mogu vidjeti prekrasnu i stvarnu ženu poput tebe', 'Prekrasni bokovi', samo je dio brojnih komplimenata upućenih Luciji koju na Instagramu prati preko 17 tisuća obožavatelja.

Lucija je u svibnju ove godine potpisala ugovor s pariškom modnom agencijom Baker Model Management, koja je dosad angažirala samo manekenke iz SAD-a. o njoj je pisao i britanski Daily Mail, kao i talijanski Vogue.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:41