SPEKTAKL U LISINSKOM

NOVO GLAZBENO PUTOVANJE NA KOJE NAS VODI DANIJELA MARTINOVIĆ Pjevačica sprema koncert ispunjen emocijama kakav se rijetko viđa

Zauvijek zajedno novo je glazbeno putovanje na koje nas 19. travnja u 20 sati u Lisinskom vodi Danijela Martinović. Mnogi se jasno sjećaju prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta kojim je Danijela sve oduševila. Uz neke nove aranžmane, nove pjesme koje će otpjevati po prvi puta, ovaj koncert bit će i sjećanje na sve one hitove koji su sabrani u 50 originalnih pjesama, kompilacije koja uskoro izlazi.

Na pozornici Lisinskog pjevala je mnogo puta, no svaki samostalni koncert zahtjeva posebnu pažnju. Pripreme s proširenim bendom već su u punom jeku, svaki se detalj stylinga i koreografija posebno razrađuje. Danijela će nam ovog proljeća pripremiti večer ispunjenu emocijama koje se rijetko viđaju.

Nakon osam studijskih albuma, dvije kompilacije i brojnih samostalnih hitova te onih s grupom Magazin, pred Danijelom su ovih dana nova glazbena uzbuđenja i suradnje. Neke od pjesama koje će izvesti po prvi puta djelo su novih suradnji koje će razveseliti i oduševiti mnoge.

Ulaznice za koncert u pretprodaji se mogu kupiti u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni KD Vatroslav Lisinski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:03