SLAVLJENIČKI KONCERT

OLIVEROVIH 70 U ARENI ZAGREB Legendarni glazbenik najavio spektakl za pamćenje

 Promo

U ugodnoj i spontanoj atmosferi u Zagrebu je održana press konferencija povodom nadolazećeg, slavljeničkog rođendanskog koncerta Olivera i Zagrebačke filharmonije u Areni Zagreb, u subotu 11. ožujka 2017.

Kroz životopisan i duhovit razgovor proveo nas je njegov dugogodišnji prijatelj Siniša Škarica, uz podršku maestra Alana Bjelinskog i ravnatelja Zagrebačke filharmonije Mirka Bocha. Iako uživa povlašteno mjesto na glazbenoj sceni, Oliver ostaje pristupačan za svakog poklonika i otvoren za suradnje s kolegama i sudjelovanje u mnogim projektima.

promo

Nakon toliko godina, danas, jednakim žarom i voljom sjeda za klavir, svira, pjeva, snima nove pjesme i koncertira. Ne skrivajući veselje što će njegove pjesme poprimiti novo ruho (pomalo soundtrackovsko) u aranžmanima Ranka Rihtmana, uz pratnju Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem prijatelja i suradnika maestra Alana Bjelinskog i naravno svojih Dupina, Oliver najavljuje večer ispunjenu pjesmom i dobrom zabavom uz najbolju audio i video produkciju.

Iza njega stoje 23 studijska albuma, brojne kompilacije, nagrade struke i publike te koncerti u najpoznatijim svjetskim dvoranama kao što su njujorški Carnegie Hall, londonski Royal Albert Hall, pariška Olympia, Opera House u Sydneyju,...

Promo

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl u prodaji će biti online putem www.eventim.hr , na prodajnim mjestima Eventima i u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13 i Branimir centar) od srijede, 16. studenog u 12:00.

Kategorije i cijene ulaznica:

a) VIP parter – 300,00kn

b) platinum parter – 270,00 kn

c) gold parter – 240,00 kn

d) silver parter – 220,00 kn

e) parter – 200,00 kn

f) donja tribina – 250,00 kn

g) gornja tribina – 160,00 kn

Promo

Promo

Promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:45