ISKONSKA DIVA

'PALA SAM U NESVIJEST': Doris Dragović prvi puta priznala neke detalje iz braka, potpuno iskreno i o svom suprugu

 CROPIX

Omiljena pjevačica svih generacija, 56-godišnja Doris Dragović, posljednjih godina rijetko daje intervjue, ali zato joj je strastven odnos prema glazbi i vjernoj publici nepromijenjen, s godinama čak i prisniji, prenosi Slobodna.

Glazbena je diva ovaj put napravila iznimku za Story, prisjetila se glazbenih početaka, inspiracije, zgoda koje su je pratile na putu, nezaboravnih koncerata, a otkrila nam je i spoznaje koje su joj donijele godine.

Doris je uvijek govorila kako mladima treba dati priliku.

-Bojim se hoće li nama mladi dati priliku s obzirom na svijet kakav im ostavljamo. Svijet bi trebao biti takav da sve pripadaju mladima – i to, naravno, na vrijeme, prije nego što ih mi ‘naučimo kako se živi’. Biram uputiti svoj pogled prema njima, baviti se njima, pomoći im i zato živim radost - kazala je za Story.

Dala je i pokoji savjet za sve one koji žele izgraditi samostalnu glazbenu karijeru.

- Rad odnosi najveći postotak. Ovo nije posao, nego i upravo zato koje ste nabrojili jesu početak svega i bez njih se ne može. No jednako tako, postoje i pravila koja valja naučiti. Karizma je potrošena riječ, pa ne znam što bih na to odgovorila, no isto tako svjesna sam da upravo na tom planu iskustvo čini čuda, jer je iskustvo dodana vrijednost u toj priči -pojasnila je.

Pitali su je i da li je pobornica današnjih trendova i ima li profil na nekoj od društvenih .
-Ne znam ni što ste me to sad pitali - jasna je bila Doris.

Kazala je i kako, osim pjesme koja puni dušu, nikada ne bi mogla živjeti bez vjere, obitelji, prijatelja mladosti, prirode… mogla bih tako do sutra, pojasnila je.

Ispričala je i kako je izgledao njezin prvi susret sa suprugom Marijem Budimirom u kojeg se zaljubila 1989. godine

-Moj je suprug moj vjetar u leđa. Uvijek mi je savjetnik, ima jedinstvenu intuiciju i golemu ljubav. On je autoritet u mom životu upravo zato što mi daruje, osim beskrajne ljubavi, prijateljstvo, savjet i snagu. Vjerujem da su upravo to čarobni sastojci svakog braka koji želi trajati - kazala je.

Kad sam ga prvi puta vidjela, pala sam u nesvijest, od njegova pogleda - prisjetila se Dragović.

Ostatak intervjua pročitajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 22:56