NAKON INDIRE - IVANA

POČETAK NOVE COLONIJE Pjevačica će premijeru imati u Vinkovcima otkuda je bend i krenuo

Kad se glazbeno spoje Vinkovci i Miljevci nastaje Colonia, bend koji nakon 21 godinu rada nastavlja svoj put s novom pjevačicom, Ivanom Lovrić.

Atraktivna 25-godišnjakinja iz Miljevaca kraj Drniša, koja je naslijedila Indiru Levak za mikrofonom grupe Colonia, studentica je elektrotehnike koju još samo završni rad dijeli od diplome, a sigurna je da će i uz nove, velike glazbene obveze studij uspješno završiti.

- Prva pjesma grupe Colonia nastala je kada sam ja imala samo četiri godine, a njihove hitove non stop sam pjevala u osnovnoj i srednjoj školi, pa sad nemam problema s učenjem tekstova - kaže Dalmatinka koja se i dosad bavila glazbom. Još 2012. godine snimila je duet s Lukom Nižetićem, pjevala je u svom bendu, nastupila na Zagrebfestu...

Ipak, priznaje, nikad dosad nije osjećala ovakvu tremu kakvu ima uoči današnjeg prvog koncerta s Colonijom.

- Protekla dva tjedna Boris Đurđević i ja sa svojom smo ekipom zajedno sve uvježbali. Plesne pokrete mogu izvesti i da me netko u 3 ujutro probudi i kaže mi da odmah počnem plesati. Jedva čekam da danas uživo, pred publikom, zapjevam sve velike hitove koje je Boris napisao, a drago mi je da ćemo na koncertu u Vinkovcima izvesti i našu prvu pjesmu “Que sera” za koju smo prošli tjedan snimili i videospot - kaže Ivana koja će danas na vinkovačku pozornicu izaći s Borisom Đurđevićem, dvije plesačice i koreografom.

- Odlučili smo simbolično održati prvi koncert u novom sastavu upravo u Vinkovcima gdje je sve počelo prije 21 godinu. U Vinkovcima sam stvorio Coloniju i sve naše prve hitove. Ovo je naš novi početak. Na koncertu, koji će se na Korzu održati u povodu Dana grada Vinkovaca, uz nas će gostovati i naši dragi prijatelji: Slavonia band i Sinovi ravnice - kaže Boris Đurđević, čija nova pjevačica u Slavoniju ne stiže praznih ruku.

- Obožavam Slavoniju i sve njihove specijalitete: kulen, čvarke, slaninu... Slavoncima na poklon nosim izvrsni miljevački pršut, sušen na dalmatinskoj buri. Nakon koncerta svi ćemo skupa sjesti i prezalogajiti. Tako se uvijek radi i u mojim Miljevcima i u Borisovim Vinkovcima - kaže Ivana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:47