TREĆE DIJETE

PRINOVA STIŽE IDUĆE GODINE? Sve su glasnija šuškanja o širenju obitelji Modrić

Luka i Vanja Modrić otkrili su kako bi bili presretni kad bi njihov sin Ivan i kći Ema dobili novog brata ili sestru
Vanja i Luka Modrić
 CROPIX

Nedavnim pojavljivanjem na otvorenju ekskluzivnog beach kluba Portus u Sukošanu u haljini širokog kroja Vanja Modrić, supruga našeg nogometnog reprezentativca i zvijezde Real Madrida Luke Modrića, potaknula je nagađanja kako obitelj Modrić očekuje treće dijete.

Svoj su odmor Modrići proveli većinom u Zadru, gdje je Vanja proslavila rođendan, a fotografiju sa slavlja Luka je objavio na društvenim mrežama uz izjave ljubavi svojoj supruzi.

Tijekom jedne od šetnji Lukinim rodnim gradom supružnici su za Story pričali i o mogućoj prinovi. Na pitanje reportera o navodnoj trudnoći, 30-godišnji slavni nogometaš i njegova pet godina starija supruga samo su se nasmijali i odmahnuli rukom.

Ipak, otkrili su kako bi bili presretni kad bi još jedna beba došla u njihovu obitelj već iduće godine. Tako bi, ako se želja roditelja ispuni, njihov 6-godišnji sinčić Ivan i tri godine mlađa kćerkica Ema mogli dobiti brata ili sestru.

Poznato je da je Luka jako vezan uz obitelj pa im se odmah nakon povratka s Eura pridružio na Jadranu.

Osim u Zadru, Modrići su nakratko odmarali na turskoj obali, gdje su se susreli s donedavnim kapetanom reprezentacije Darijom Srnom, a u Dubrovniku su se družili s Lukinim suigračem Sergijem Ramosom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 09:11