ISPOVIJED BIVŠE VODITELJICE

RASPAD BRAKA NAKON OSAM GODINA Monika Mamić progovorila o propaloj ljubavi sa sinom Zdravka Mamića i o tome kako se trenutno osjeća...

 Boris Kovacev / CROPIX / CROPIX

Nakon osam godina braka Monika i Mario Mamić odlučili su okončati svoj brak i premda se radi o temi koju oboje nerado komentiraju, Monika je za RTL ipak otkrila kako se osjeća i kako njezin život posljednjih mjesec-dva dana izgleda.

Kao i svaka ponosna žena, digla je glavu, prihvatila situaciju i realno sagledala stvari oko sebe. Djeluje sretno. ‘Pa jesam, ne znam zašto ne bih bila sretna. Ja sam blagoslovljena mama. Imam svoja dva princa i oni su gospodari mog srca i eto. To je meni sasvim dovoljno’, rekla je jednostavno Monika.

Naravno, nije se nadala rastavi, no medijski natpisi je ne diraju jer, kaže, o sebi nikad ništa ne čita. Mario je navodno već započeo novu vezu i to s Tijom Jurčić, pokćerkom uglednog ekonomskog stručnjaka Ljube Jurčića, no Monika to ne želi komentirati.

Lijepa bivša voditeljica, koja obožava nositi kreacije Aleksandre Dojčinović, priznaje da je danas mršavija nego prije poroda. ‘Ja bih možda čak htjela kilogram dva više, ali ne uspijeva mi. Mislim da je to manje-više genetika iako mislim da su Josip i Jakov pridonijeli mojoj vitkoj liniji, aktivni oni, aktivna ja. Onda ih pratim u stopu i eto. Ne znam što bih da ih troje imam, nestalo bi me’, kaže.

Ne odbacuje mogućnost još jednog djeteta jer u ljubav nikad nije prestala vjerovati. Svjesna je da treba proći neko vrijeme i premda se trenutno ne vidi u vezi, zna da će se i to promijeniti.

‘Ljubav je jedino ono što nas može istinski pokretati u životu. Ljubav i žrtva, ljubav su i leptirići. Ljubav ima mjesta i kod mene i nikad nisam odustala od nje. Umrla bih kad bih prestala razmišljati o ljubavi u svakom smislu’, rekla je Monika za RTL i dodala da će joj bez obzira na sve briga za djecu uvijek biti na prvom mjestu: ‘Kad ti je glavna uloga u životu biti mama i kad su ti djeca prioritet kao što su meni uvijek bila i uvijek će biti, onda ljubav postane konstanta, a ja ju imam i presretna sam.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 07:49