OPET BRAČNI BRODOLOM?

RAZVOD NA POMOLU? BORIS NOVKOVIĆ TAJANSTVENOM OBJAVOM NA FACEBOOKU UZBURKAO DRUŠTVENE MREŽE Obožavatelji poručuju 'Bori se, čekamo sljedeću svadbu'

Boris Novković i Ines Katić
 Ronald Goršić / CROPIX

Boris Novković svoj ljubavni život trudi se zadržati unutar vlastita četiri zida, ali objavom na Facebooku poslije koncerta u čast pokojnoga kolege i prijatelja Kemala Montena zabrinuo je obožavatelje, koji su zaključili da je glazbenikov brak, koji je Boris sklopio tek prije pet mjeseci, već u ozbiljnoj krizi.

Uz video Kemalova hita 'Nije htjela' Novković je napisao:

'Svi koji ste predviđali neslavan kraj, uživajte u tome i mislite da ste u pravu, ali niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvijek i ponovno dati cijeloga sebe za ljubav. Ako treba i četvrti i peti i deseti put! Vjerovat ću u pravu ljubav zauvijek! I nemam drugog komentara! Ines, hvala', objavio je pjevač.

Boris je 18 godina mlađu Zadranku Ines Katić oženio u kolovozu prošle godine poslije samo šest mjeseci veze.

Prije toga iza sebe je već imao dva propala braka - jedan s glumicom Bojanom Gregorić-Vejzović i drugi s novinarkom Lucijom Matić, s kojom je dobio dva sina.

'Bori se, Borise, čekamo tvoje sljedeće veličanstveno vjenčanje s vrlo izvjesnim ishodom. Borba je to, nije ti lako. Sredi se, nađi ženu svojih godina jer ni ti nisi više balavac', samo su neki od komentara ispod Novkovićeve objave, ali bilo je i onih koji su pohvalili glazbenikov neuništivi romantičarski duh.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:30