DONNA ARES

REGIONALNA PJEVAČKA ZVIJEZDA PREMINULA NAKON BITKE S TEŠKOM BOLEŠĆU Prvi veliki javni nastup imala je na hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije

 
 Screenshot/Instagram

Pjevačica Donna Ares (Azra Kolaković) preminula je u nedjelju navečer u rodnom Bihaću, nakon duge i teške bolesti, u dobi od 40 godina.

Danas je dobar dan!!!

A post shared by Donna Ares (@donnaares) on

S teškom se bolešću borila svim mogućim sredstvima, bila je žestok borac, i sve je korake svoje lavovske borbe dokumentirala i objavljivala na društvenim mrežama. Nakon kemoterapije, kada je izgubila kosu, poručila je:

Važnost kose za mene nikad nije bila u ljepoti nego u karakteru i osobnom osjećaju kompletnosti. Volim je!! Vježbam duge šetnje, eksperimentiram s prehranom, učim danski ludom brzinom, privodim kraju i New Media Design na IT Akademiji radi usavršavanja i planiram upisati još jedan smjer. Svaki dan vježbam klavir, ali glazba mi trenutačno nije na prvom mjestu interesa. Kroz sve što mi se dogodilo u posljednje dvije godine stekla sam nova znanja i saznanja što mi je otvorilo potpuno nove vidike i ukazalo na neke druge probleme koji traže rješenja. Teško se vratiti na točku u prošlosti kad si već bio dio budućnosti. Kada bih morala ukratko napraviti komparaciju Sobe1 i Sobe2 najbolji opis bi bio da Alisa u zemlji čuda iz serije Sultan Sulejman prelazi odjednom u seriju Star Wars i postaje Avatar sa robotskom operacijom budućnosti i uz to idu sva čuda koja su se tu dogodila i događaju se svakodnevno. Zato oporavak traje predugo ali i to uskoro prestaje!!! Volim vas sve i puno pozdravljam - poručila je tada pjevačica.

Tijekom najtežeg razdoblja u životu Donna je često isticala da nije ona koja odustaje što je i pokazala.

Donna je rođena u Bihaću 1977. godine. Glazbom se počela baviti kao dijete. Još kao mala djevojčica nastupila je na festivalu, a od svoje 14. godine nastupala je s rock-grupom 'Camino Verde' u lokalnim diskotekama kao pjevačica. Sa šesnaest godina napisala je svoje prve tekstove i snimila prvu pjesmu.

Prvi veliki javni nastup imala je na hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije na Dori 1997. U Opatiji je prije 17 godina nastupila s pjesmom 'Zadnja noć'. Glazbom se bavi od malih nogu. Oba su joj roditelja glazbenici, završila je srednju glazbenu školu te se pripremala za akademiju u inozemstvu no u daljnjem usavršavanju ju je spriječio rat. Donna Ares je autorica velike većine svojih pjesama, a najpoznatiji su joj hitovi 'To mi nije trebalo', 'Ubila me tvoja nevjera' i 'Idi, idi moja vilo'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:21