DIZAJNERICA I MANEKENKA

RODILA JE PRIJE DESET DANA, A VEĆ JE U ULOZI MANEKENKE Ljupka pozirala u novoj haljini: 'Jel' to stvarno slika after? Ne vjerujem...'

 
 Instagram

Prije desetak dana bivša manekenka i vlasnica modnog branda Jolie Petite, Ljupka Gojić Mikić, rodila je svoju treću kćer Mari. Ona i suprug Mihael Mikić oduševljeno su dočekali proširenje obitelji, a Ljupka se prije poroda s kćerkicama Milom Amelie (5) i Janom Siennom (7) vratila u Zagreb.

Premda je bebica tek rođena, Ljupka je uz brigu o njoj pronašla vremena i za promociju svog brenda. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u haljini Jolie Petite, a većina prijatelja i obožavatelja nije mogla vjerovati kako fantastično izgleda niti deset dana nakon poroda.

‘Tek rodila a već predivna i bez trbuha’ i ‘Jel to stvarno slika after, ne vjerujem’ samo su neki od komentara dok su se u veće broju našli epiteti ‘predivna’ i ‘nevjerojatna’. Izgledu je sigurno pridonijela trendi karirana haljina, strukirana i zvonolikog kroja što je zapravo idealan odabir u takvim situacijama jer skriva eventualne mane, a ističe obline.

@joliepetitebyljupkagojic #haljina #Mari

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Ljupka i Mihael nakon osam godina života u Japanu vratili su se u Zagreb. Kako piše tportal.hr, bračni par živjet će na Knežiji, u kvartu gdje žive Ljupkini roditelji, a već su kupili i stan u zgradi koja se još uvijek gradi, dok u prizemlju zgrade planiraju otvoriti kafeteriju s domaćim sladoledima koje će proizvoditi prema talijanskoj recepturi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:41