POZNATI PAR U PROBLEMIMA

SEVERINA I IGOR KOJIĆ SASLUŠANI U UPRAVI KRIM POLICIJE, IZ ZGRADE IZAŠLI NERVOZNI... Milan Popović prijavio par zbog fotografija

Severina Kojić s odvjetnicom Višnjom Drenski Lasan (Foto: Bruno Konjevic / CROPIX)
 CROPIX

Severina i Igor Kojić saslušani su danas u Upravi kriminalističke policije na Novom Beogradu, po prijavi koju je podnio Milan Popović, prenosi Slobodna Dalmacija.

Kako se navodi u tekstu, Milan je nedavno podnio prijavu protiv Severine i Igora Kojića zbog Igorovog objavljivanja fotografijama Popovićevog i Severininog sina Aleksandra bez odjeće na društvenim mrežama.

Kako piše Slobodna Dalmacija, Severina i Igor su nervozno razgovarali sa inspektorima, a u istom raspoloženju napustili su krim policiju.

Milan Popović je u intervjuu kojeg je dao srpskom Kuriru ovih dana ustvrdio:

– Obitelj Kojić je sastavni dio života Severine Kojić. Istina je da sam podnio nekoliko tužbi, a moj cilj je da obitelj Kojić ostane sastavni dio Severinina, a ne i sastavni dio života mog sina.

Severinin menadžer Tomica Petrović o slučaju: 'Popović je zbog fotografija već podigao dvije prijave u Hrvatskoj, i obje izgubio'

“Milan Popović je u Beogradu podigao privatnu kaznenu prijavu protiv Igora Kojića zbog postavljanja fotografija Severininog sina Aleksandra na Instagram što je nastavak njegovog pritiska i pokušaja diskreditiranja Severine i njenih bližnjih.

Severina i Igor su tim povodom u svojstvu građanina otišli na policiju dati iskaz.

Milan Popović je zbog objavljivanja fotografija već podigao dvije krivične prijave u Hrvatskoj, a i sudsku tužbu na Prekršajnom sudu u Zagrebu.

Obje krivične prijave su odbijene kao neosnovane, a sudski spor je izgubio.

Naime, Sektor kriminalističke policije je dana 12.12.2016., Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu podnio kaznenu prijavu protiv Milana Popovića za kazneno djelo pokušaja oduzimanja djeteta pa je za pretpostaviti da Milan Popović diže prijave protiv Severine i njenih bližnjih, kako bi se stvorio dojam da je ona ta koja krši zakon.

Sve to radi isključivo iz svog osobnog interesa i na žalost ne razumije da time nanosi ogromnu i nepopravljivu štetu svome djetetu.“

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:49