NENAMETLJIVE ZVIJEZDE

SKRUŠENI U SUDNICI Naša poznata lica na sudu su uvijek decentno našminkana, u strogo poslovnom stilu, ali i među njima je samo jedna kraljica

Vlatka Pokos, Nina Badrić i Severina
 CROPIX

U jednostavnoj crnoj haljini, na koju je odjenula kratku crnu kožnu jaknu i sve to upotpunila nenametljivom crnom Chanel torbicom, Nina Badrić pojavila se jučer na ponovljenom suđenju za aferu Fimi-Media.

Pjevačici koja je na Županijski sud u Zagrebu stigla u svojstvu svjedoka, tek su dvobojne roza štikle koje je obula odskakale od strogog poslovnog stila. Na licu je imala minimalno šminke, a smeđu kosu Nina je vezala u rep, ne odajući gotovo ni sa čim svoju profesiju koja nameće daleko glamurozniji izgled kada su u pitanju javna pojavljivanja. Osim očito ako je u pitanju sud. I nije u tome iznimka, jer to je savjet koji će vam udijeliti bilo koji odvjetnik na svijetu, bez obzira na to da li vam se sudi, sudite li vi ili ste tek svjedok kao u slučaju Nine Badrić.

Od naših poznatih dama najviše se po sudovima definitivno našetala Severina. U parnici koju vodi oko skrbništva i niz drugih međusobnih tužbi koje ima s bivšim životnim partnerom Milanom Popovićem, splitska je pjevačica izmijenila niz stajlinga. I sve do jednog, premda markirani i vidno skupi, bili su konzervativnog kroja, najčešće u stilu Jackie Kennedy. Čak i kada se Severina odjenula za jedno od ročišta od glave do pete u crveno, bile su to kreacije izuzetno strogog kroja koje nisu otkrivale ni centimetar gole kože, potpuno suprotno od njezine estradne pojave.

Na suđenja je svoju dugu smeđu kosu uvijek vezala u decentni rep ili punđu, a šminke gotovo na licu da nije ni imala. Anđa Marić koja se našla u sličnoj životnoj poziciji poput Severine te se s bivšim suprugom Primožem Dolničarom tužila za skrbništvo nad sinom Gašperom, također je na ročišta na slovenskom sudu dolazila u “običnom” izdanju, daleko od svog ekscentričnog modnog stila po kojem je postala prepoznatljiva.

Televizijska voditeljica Vlatka Pokos, čija brojna izazovna izdanja na javnim pojavljivanjima i dalje dobro pamtimo, poput primjerice haljine u stilu Jennifer Lopez koja je imala dekolte sve do pupka, unatoč tome, pravi je primjer kako treba stići na sud. Jer kada je 2007. tužila svoga bivšeg supruga Josipa Radeljaka za ometanje posjeda, Vlatka je bila pravi primjer stroge elegancije, bez ikakvih dodatnih ukrasa, čak i onih najminimalnijih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 08:50