POSAO ISPRED FEŠTE

SLAVLJENICI PROPALA PROSLAVA 35 ROĐENDANA Novi par HRT-a ipak nije nije očajavao: 'Vjerujte mi, bila sam u stvarno dobrom društvu'

Maja Njirjak i Damir Smrtić
 Boris Kovačev / HANZA MEDIA

Maja Njirjak, urednica HRT-ovih Vijesti iz kulture, ovog tjedna proslavila je svoj trideset i peti rođendan, a među prvima joj je čestitao njezin dečko, urednik HRT-ova Dnevnika 3, Damir Smrtić.

- Premda sam na rođendan trebala biti slobodna, dogodilo se tako da sam cijeli dan radila pa smo se malo opustili i družili tek navečer, nakon što smo završili s poslom. Damir i ja skupa smo otišli na klizanje i mogu reći da je on sjajan i na ledu, baš kao što je fenomenalan i na čvrstom tlu - uz smijeh govori Maja, kojoj je Damir čestitao i preko Facebooka, uz zajedničku fotografiju uz koju je napisao “Sretan rođendan, ljubaFi”.

Premda je simpatičan par, koji je skupa od ovog ljeta, isprva planirao odlazak na romantičnu večeru, zbog Majinih poslovnih obveza to se izjalovilo, ali ni slavljenica ni njezin dragi zbog toga nisu očajavali.

- Umjesto izlaska u restoran, na kraju se moja rođendanska večera pretvorila u intimno kućno slavlje udvoje i mogu reći da mi je ovo na kraju bila jedna od najljepših rođendanskih proslava u životu. Ni inače nisam pobornik nekakvog velikog planiranja, a pokazalo se da je točno ono da je važnije s kim si nego gdje si. A ja sam, vjerujte, na rođendan bila u stvarno dobrom društvu - kaže Maja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:22