NEPONOVLJIVI BORIS

'SLUŠAJ, MULAC, ČUVAJ OVU LIPU MALU ILI ĆU TE JA SREDIT' Danijela Dvornik opisala prvi susret sa svekrom poslije samo deset dana veze s Dinom...

 INSTAGRAM, HANZA MEDIA

Dino i Danijela Dvornik upoznali su se na kućnom tulumu u rodnom Splitu, a upravo je pokojni kralj funka tada napravio prvi korak i prišao svojoj odabranici.

Poslije samo deset dana veze, pjevač je Danijelu predstavio svome ocu, legendarnom pokojnom glumcu Borisu Dvorniku, a ona je prvi susret sa svekrom opisala na društvenoj mreži.

- Bilo je to na jednoj premijeri filma u Splitu. Poslije smo otišli na domjenak, a Pape (tako smo zvali Borisa) zaderao se iz kuta terase : 'Dino, dovedi tu malu da je vidim!' Dino me sav ponosan doveo ocu, a Pape me dobro promotri i kaže: 'Slušaj, mulac, čuvaj ovu lipu malu i da nisi nešto zaj...! Jesi čuja?' - i tresne ga po leđima. 'Aj sad lipo počasti curu i budi dobar jer ćeš dobit! A ti, mala, ako bude pravija probleme, odma' mi javi pa ću ga ja sredit!' I nasmije se onako kako je samo on znao, fakinski i namigne mi - napisala je Danijela.

Na Valentinovo, dan prije vlastita rođendana, prisjetila se i braka s Dinom.

- Obično bih se posvađala s mužem, a onda bi mi i rođendan bio sje.... Ta dva dana bila su idealna za rastavu braka jer sam imala nerealna očekivanja. To je bilo kad sam bila mlada. Poslije sam shvatila da mi Valentinovo mora biti svaki dan - zaključila je Dvornik.

zagreb 141205
Poznati hrvatski pjevac Dino Dvornik preminuo je u Zagrebu u 45 godini pod jo¹ nepoznatim okolnostima. Dino Dvornik je poznati hrvatski pjevac i sin poznatog hrvatskog glumca Borisa Dvornika. Dino,  Danijela i Ella.
Foto: Damjan Tadic / Cropix
CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:29