'SAVRŠENSTVO NE POSTOJI'

'TEROR KOJI SE PROVODI NAD MLADIMA IZMAKAO JE KONTROLI' Što je Ninu Badrić izbacilo iz takta?

 Instagram

Iako je već početkom godine Alicia Keys donijela odluku da više neće nositi šminku, brojne strane, ali i domaće zvijezde, odlučile su se slijediti njezin primjer nakon što je u nedjelju bez make upa stigla na dodjelu MTV VMA nagrada.

Pjevačica je tada ponosno pozirala pred okupljenim fotografima, a ubrzo nakon što su fotografije obišle svijet, postala je prava internet senzacija. A da svoje lice pred obožavateljima više neće skrivati šminkom, odlučila je i Nina Badrić. Tom je prigodom na Facebooku odlučila i reći mladim djevojkama što misli o tome.

- Fotografijama bez make-upa želim djevojčicama koje još nisu izgradile osobnost poručiti da su puno više od lijepog izgleda, i da su za izgled javne osobe zadužene čete šminkera, frizera i stilista. Taj 'teror' koji se provodi nad mladima malo je izmakao kontroli. Treba graditi svoju osobnost, raditi na svojim talentima, a ne samo težiti savršenim mjerama. A savršene mjere ne postoje. To su kalupi u koje nas uvlači modna industrija. Dižem palac gore za Aliciju Keys koja isto to radi u svijetu i tako svima poručuje da je žena puno više od savršenog izgleda - poručila je Nina.

Mnoge obožavateljice pohvalile su njezin status.

- Ako ikada budem imala kćer pokazat ću joj tvoje slike i rekla bi joj: 'Neka ti ova žena bude uzor i model'. Nina ti prosto zračiš ženstvenošću, zdravljem i ljepotom. Budi nam uvijek nasmijana i sretna - napisala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:38